Redactia.ro
Home » Știri » Accident teribil pe A1: un bărbat a căzut în gol de la 25 de metri, pentru că se ferea de o mașină care venea cu viteză

Accident teribil pe A1: un bărbat a căzut în gol de la 25 de metri, pentru că se ferea de o mașină care venea cu viteză

GALERIE FOTO (3)

Carambol pe A1, după ce mai multe mașini au derapat din cauza șoselei acoperite. Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce voia să-i acorde un prim ajutor altuia și a fost nevoit să se ferească de o mașină care venea cu viteză. Cum s-a petrecut tragedia, mai exact!

Accident teribil pe A1: un bărbat a căzut în gol de la 25 de metri

Condițiile meteo nefavorabile au făcut primele victime! 6 autovehicule au fost implicate într-un accident rutier din cauza „ploii înghețate”, pe A1, pe direcția Sibiu – Boița. În urma acestui accident, o persoană de sex masculin de 27 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o alta, în vârstă de 48 de ani, a murit.

Din primele informații, inițial, a fost o tamponare fără victime. Șoferii s-au dat jos pentru a vedea pagubele, când, din spate, a venit o altă mașină cu viteză. Unul dintre bărbații aflați la locul faptei, s-a văzut nevoit să se ferească, pentru ca mașina din urmă să nu-l lovească. Ghinionul a făcut ca bărbatul să cadă în gol, de la 25 de metri.

Autoritățile sosite la fața locului n-au avut încotro decât să declare decesul bărbatului de 48 de ani, întrucât prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Prietenul lui povestește întreaga scenă

Încă zguduit de toată întâmplarea, prietenul bărbatului decedat povestește cum s-au petrecut lucrurile. „Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a accelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă.

Doar că, în partea cealaltă, între parapetele care despărţeau benzile de mers ale autostrăzii, era hău.

Probabil că i-a alunecat piciorul acolo şi când s-a prins de asta, s-a dus. Vedeţi că şi acolo e gheaţă, înălţime 20-30 de metri.”, zice bărbatul.

Anunțul Poliției Sibiu

„Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita pericolul, a sărit între parapeții mediani ai autostrăzii, căzând în gol.

În urma căderii, bărbatul a decedat. Ultimul autoturism implicat a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident”, spune Elena Weletr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: