Redactia.ro
Home » TV » Accidentare gravă la Exatlon. În ce stare se află Cătălina Şeicaru

Accidentare gravă la Exatlon. În ce stare se află Cătălina Şeicaru

Accidentare gravă la Exatlon. În ce stare se află Cătălina Şeicaru

Momente de panică la Exatlon! Faimoasa Cătălina Şeicaru s-a lovit la cap în timpul unei probe şi şi-a pierdut cunoştinţa. Ea a fost luată cu salvarea.

Incidentul s-a produs în timpul jocului pentru vilă de duminică seara. Cătălina s-a lovit pe traseu şi a leşinat pentru câteva momente, fiind nevoie de intervenţia echipajelor medicale.

Accidentarea Cătălinei Şeicaru a produs un şoc în rândul colegelor sale, care au început să plângă văzând-o pe aceasta luată cu salvarea.

Cătălina Şeicaru a ajuns la spital, însă după investigaţii medicale amănunţite, medicii au stabilit că viaţa nu îi este pusă în pericol şi se poate întoarce la Exatlon.

Pe de altă parte, seria neagră a Războinicilor a continuat şi duminică. Deşi cei în albastru au condus cu 9-8, ei s-au văzut egalaţi, apoi învinşi la ştafetă.

Gabriel Nedelcu şi Irina Postolea au fost învinşi de Costin Gheorghe şi Cristina Constantinescu, iar echipa antrenată de Giani Kiriţă s-a întors la baracă.

Antrenorul celor în albastru a fost foarte nemulţumit de rezultat şi a spus că de acum înainte va decide el cine intră la ştafetă.

Ce au spus fanii Exatlon, după ce Cătălina Şeicaru s-a accidentat

Pe pagina oficială a emisiunii difuzate de Kanal D, au fost unele voci care au susţinut că Faimoasa şi-ar fi exagerat accidentarea.

Cătălina a simulat accidentarea. Se vede foarte clar. Când a văzut ce avans are adversara ei, a dat cu capul intenționat„, a scris o fană a emisiunii.

Ai vrut să fii actriţă, dar ai jucat prost„, a mai spus o altă persoană.

Ambele comentarii au stârnit reacţii negative, iar cele mai multe persoane şi-au exprimat susţinerea faţă de concurenta din echipa antrenată de Vladimir Drăghia.

„Succes Catalina pe viitor. Hai Faimosii”, „Sanatate multa, Catalina!”, „Succes Catalina! Să te faci bine”, au comentat fanii Faimoşilor pe pagina oficială Exatlon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: