Redactia.ro
Home » Știri » Această imagine i-a speriat pe internauți. Ce se află în spatele cuplului

Această imagine i-a speriat pe internauți. Ce se află în spatele cuplului

Fotografia pe care o vedeți mai sus pare una normală, făcută de un cuplu, pentru a o avea ca amintire. Dar, odată ce îndrăgostiții în cauză au postat imaginea pe internet, oamenii s-au grozăvit de ceea ce au văzut în spatele lor!

Această imagine i-a speriat pe internauți. Ce se află în spatele cuplului

Un cuplu a stârnit controverse pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie. În spatele acestuia se observă un detaliu dubios, care dă de înțeles că ar fi un spirit. Însă, care este de fapt, misterul?

Doi tineri iubiți pare că s-au lăsat fotografiați într-o oglindă. În locul unde trebuia să se vadă spatele iubitei tânărului din imaginea de mai sus, se vede, de fapt, tot chipul acesteia. De cum au observat acest lucru, imediat internauții au început să reacționeze: “Este intr-adevar foarte infricosator”, scrie unul dintre utilizatori.

Însă, toți cei care au crezut că în spatele fetei s-ar afla un spirit, nu au citit și descrierea pusă de tânăr imaginii. “Imi iubesc prietena chiar daca aceasta are o sora geamana”. Astfel, în spatele feteie este, de fapt, sora sa și nu o fantomă.

Ce a descoperit o tânără, într-o fotografie pe care și-a făcut-o în New York

O tânără care și-a făcut o poză în New York a fost și ea învăluită în mister, după ce a observat ceea ce a imortalizat. Abia după ce s-a pozat și-a dat seama că în acel moment a trecut pe lângă ea o persoană foarte celebră la nivel internațional. În imagine apare legendarul Paul McCartney, fost membru al celebrei formații The Beatles. Uimită de ceea ce i s-a întâmplat, fata a povestit anecdota pe Tik-Tok. Iar dacă figura artistului pare neclară, tânăra este convinsă că este Paul McCarteney, deoarece vizitase mai devreme, în zonă, o expoziție dedicată legendarei formații. Ea și-a făcut fotografia lângă Metropolitan Museum of Art. „Ai trecut pe lângă o legendă”, a scris cineva la comentarii pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: