Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Acest bărbat a descoperit cu groază că soția sa a furat o sumă mare de bani. Femeia a mărturisit totul în somn

Acest bărbat a descoperit cu groază că soția sa a furat o sumă mare de bani. Femeia a mărturisit totul în somn

Acest bărbat a descoperit că soția sa a furat o sumă mare de bani de la femeia pe care a fost angajată să o îngrijească. A descoperit totul după ce aceasta a început să vorbească în somn despre infracțiunea comisă, iar atunci când a găsit și dovada s-a dus la Poliție și a depus plângere împotriva ei pentru furt.

Acest bărbat a descoperit cu groază că soția sa a furat o sumă mare de bani. Femeia a mărturisit totul în somn

Bărbatul din Preston, pe nume Antony, a descoperit cu groază că soția sa, Ruth, a furat nu mai puțin de 7 000 de lire de la femeia în scaun cu rotile pe care fusese angajată să o îngrijească. Și-a dat seama că ceva este în neregulă după ce partenera sa a început să cheltuiască sume mari, în vara anului 2018.

Au plecat într-o vacanță în luna noiembrie a aceluiași an în Mexico, iar Ruth a continuat să achiziționeze lucruri pe care în mod normal nu și le-ar fi permis. Când a fost întrebată de unde proveneau banii, a oferit o explicație care nu a fost credibilă.

„Când am întrebat-o, mi-a spus că rudele sale i-au dat 1 000 de lire pentru cheltuieli. Nu am fost sigur dacă să o cred sau nu.”, a mai povestit Antony.

Acest lucru s-a întâmplat când bărbatul încă avea încredere în partenera sa. Totul s-a schimbat atunci când boala de care suferea Ruth, epilepsie, a forțat-o să nu ai meargă la muncă și să petreacă mai mult timp acasă, alături de familia sa.

Vina se pare că în cele din urmă și-a spus cuvântul, deoarece femeia a început să vorbească în somn despre infracțiunea comisă. Soțul său a auzit-o în cele din urmă, iar suspiciunile sale din ultimii ani l-au determinat să caute o dovadă.

A început să-i caute în poșetă, dar a găsit doar câteva bancnote de 20 de dolari. Era gata să renunțe, când a observat un card de credit care nu aparținea soției sale. L-a luat și l-a analizat, iar ulterior a descoperit că aparținea persoanei de care Ruth a avut grijă.

Femeia a fost arestată pentru fapta sa

A confruntat-o, iar ea a fost nevoită să recunoască totul. Antony nu a acceptat situația, așa că s-a dus imediat la Poliție și a reclamat întreg incidentul.

„Primele suspiciuni au apărut după ce Ruth a început să cheltuie din ce în ce mai mult. La început, a fost mai mult ceva ghidat de instinct. Dar atunci când am găsit cardul de debit în poșeta ei, am știut pur și simplu. A fost sfâșietor. O iubeam din tot sufletul pe Ruth, dar nu am putut să ignor ceea ce a făcut. Faptul că a furat de la persoană vulnerabilă m-a oripilat, așa că am fost nevoit să o raportez.”, a povestit bărbatul.

Ruth a fost arestată preventiv, iar ulterior a recunoscut în fața instanței că a furat 7 200 de lire sterline. A primit o pedeapsă de 16 luni, iar soțul său a fost apreciat pentru ceea ce a făcut, cu toate că a fost o situație deosebit de dificilă pentru el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: