Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Acest bărbat a îmbrăcat rochii de seară inedite, iar acum femeile din toată lumea vor să arate ca el. Ce l-a făcut să se remarce atât de tare

Acest bărbat a îmbrăcat rochii de seară inedite, iar acum femeile din toată lumea vor să arate ca el. Ce l-a făcut să se remarce atât de tare

GALERIE FOTO (3)

Un vânzător de origine chineză a recurs la o strategie de marketing inedită, prin care și-a sporit vânzările în mod neașteptat. Pasiunea sa pentru modă l-a determinat să facă un gest pe care mulți bărbați l-ar considera nepotrivit, însă efortul său a fost foarte apreciat în rândul reprezentantelor sexului frumos. Deoarece a vrut să-și convingă cumpărătoarele că rochiile vândute de el sunt de o calitate superioară, comerciantul nu a ezitat să facă chiar el însuși propria defilare de modă cu piesele sale.

Atunci când vine vorba de achiziționarea pieselor vestimentare online, tot mai multe femei se feresc de această opțiune. Motivul tot mai des invocat este calitatea slabă a hainelor, care aproape niciodată nu este aceeași cu cea promisă. Cazurile în care diferite doamne și domnișoare au avut parte de surprize neplăcute în acest sens au devenit nu doar o dată virale, iar acest lucru a avut un impact dezastruos asupra comercianților.

Magazinele vizate în primul rând au fost cele de origine chineză, cunoscute pentru calitatea slabă a hainelor. Cu toate că această părere este de cele mai multe ori îndreptățită, poate fi eronată atunci când vine vorba de creatori și vânzători care-și fac meseria cu multă dragoste și dedicare.

Acest bărbat a îmbrăcat rochii de seară inedite, iar acum femeile din toată lumea vor să arate ca el

Este și cazul unui bărbat din China cunoscut sub numele de Shop739960 Store, care comercializează rochii pentru evenimente și ocazii speciale. În ultima perioadă a observat că vânzările sale au scăzut semnificativ, așa că și-a propus să inoveze domeniul în care activează. Ceea ce l-a diferențiat de restul comercianților a fost strategia sa de marketing, care a prins foarte bine la doamnele și domnișoarele din toată lumea.

Mai exact, vânzătorul și-a propus să demonstreze că piesele sale sunt de o calitate superioară și se potrivesc extraordinar pentru orice tip de corp. A scăpat de orice inhibiții și a îmbrăcat chiar el rochiile, pe care apoi le-a pozat și le-a postat în mediul online. Fiind un gest neobișnuit pentru un bărbat, campania sa a atras imediat atenția opiniei publice. Imaginile cu el îmbrăcat în diferite rochii au devenit virale, iar magazinul pe care îl coordonează a înregistrat vânzări record în ultima perioadă.

Pe lângă faptul că a reușit să-și convingă cumpărătoarele de veridicitatea promisiunilor sale în ceea ce privește rochiile pe care le are spre vânzare, bărbatul a fost apreciat pentru curajul său. A reușit chiar să-și construiască o mică comunitate de admiratoare, care-l susțin și-l complimentează pentru postura, expresivitatea și alegerile sale vestimentare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: