Redactia.ro
Home » Știri » Acest bărbat de 25 de ani a bătut cu bestialitate o tânără până a băgat-o în comă. Victima se luptă să supraviețuiască

Acest bărbat de 25 de ani a bătut cu bestialitate o tânără până a băgat-o în comă. Victima se luptă să supraviețuiască

O tânără, de 20 de ani, a intrat în comă după ce a fost bătută cu ciocanul în cap.

Într-un eveniment tragic care a zguduit comunitatea din Iași, o tânără de 20 de ani a fost grav rănită într-un atac violent, fiind lovită cu ciocanul în cap de un bărbat de 25 de ani. Incidentul a avut loc într-un apartament din Iași, iar victima, în urma loviturilor primite, a fost transportată de urgență la spital, unde se află în comă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire, descriind starea ei ca fiind extrem de gravă.

Tânărul este fost angajat al primăriei

Agresorul, un fost angajat al Primăriei Iași, a fost capturat în Capitală și arestat preventiv pentru tentativă de omor. Acuzațiile pot fi îngreunate dacă victima nu va supraviețui, cazul escaladând la acuzație de crimă. Profilul agresorului începe să capete contur în urma investigațiilor, dezvăluind un istoric de comportament abuziv, inclusiv fapte de răzbunare asupra unei foste iubite prin publicarea online a fotografiilor intime fără consimțământul acesteia.

Persoana care a descoperit victima a fost, de fapt, o cunoștință care îi găsea clienți și care îi cerea o parte din câștiguri. Această descoperire aduce noi întrebări privind circumstanțele care au condus la atac și natura relației dintre victimă și agresor.

În urma incidentului, victima a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe, eforturile echipei medicale fiind concentrate asupra stabilizării stării sale și menținerii speranței de supraviețuire. Lucian Eva, managerul spitalului de Neurochirurgie din Iași, a subliniat gravitatea situației și eforturile susținute ale personalului medical pentru a salva viața tinerei.

„A fost supusă şi unei intervenţii chirurgicale laborioase şi în continuare echipa medicală face tot ce este posibil ca să o menţină în viaţă.”, a spus Lucian Eva, manager spitalul de Neurochirurgie Iași, potrivit Observatornews.ro

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Anchetatorii continuă să investigheze legăturile dintre agresor și victimă, încercând să stabilească dacă exista o relație preexistentă care ar putea oferi un motiv pentru atac. De asemenea, se examinează și comportamentul anterior al agresorului pentru a înțelege mai bine dinamica evenimentelor.

„A colaborat cu noi pe partea tehnică, deci nu a fost nici asistent manager, nici asistent nu ştiu ce. Niciodată nu mi-a ridicat semne de întrebare. Ce e drept, foarte timid.”, a spus Andrei Giurgea, Director Serile Filmului Românesc.

Acest incident tragic scoate în evidență nu numai violența șocantă la care a fost supusă victima, dar și problemele mai largi legate de siguranța femeilor și relațiile abuzive. Comunitatea din Iași este profund afectată, iar cazul continuă să fie urmărit cu mare atenție, mulți sperând pentru recuperarea victimei și pentru aducerea agresorului în fața justiției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: