Redactia.ro
Home » Homepage » Caz terifiant în Galați: o minoră, de 9 ani, a fost găsită moartă în casă cu urme de violență brutală

Caz terifiant în Galați: o minoră, de 9 ani, a fost găsită moartă în casă cu urme de violență brutală

O copilă de 9 ani a fost găsită moartă în Galați.

O tragedie șocantă a avut loc în orașul Galați, unde o fetiță în vârstă de doar nouă ani a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia, prezentând semne evidente de violență extremă. Descoperirea tragică a avut loc în dimineața aceasta, în urma unui apel la serviciul de urgență 112.

Asistenta maternală care se ocupa de copilă a sunat la 112

Femeia responsabilă de îngrijirea copilei a sunat la poliție și la echipajul medical, afirmând că fetița nu se simte bine. Medicii sosiți la fața locului au constatat însă că micuța era decedată deja de câteva ore și prezenta urme de violență asupra corpului său fragil.

Echipajul de salvare de la SMURD a intervenit prompt, dar, din păcate, nu a putut salva viața copilei. Autoritățile au demarat imediat o anchetă amănunțită pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru omor calificat, indicând gravitatea situației. Potrivit unor surse, copila se afla în plasament și era în grija unei femei care, la rândul ei, mai avea doi copii.

Minora ar fi fost lovită și seara trecută

Conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN, se pare că femeia responsabilă de îngrijirea fetiței ar fi agresat-o seara trecută și i-ar fi administrat anumite medicamente, despre care nu se cunosc încă detaliile. Descoperirea macabră s-a produs dimineața, când femeia a observat că micuța nu mai respiră și a sunat la numărul de urgență 112.

Aceasta se află acum în custodia Poliției, iar ancheta în desfășurare va încerca să aducă la lumină toate detaliile legate de acest act revoltător. În situații de abuz asupra minorilor, este esențial să se raporteze astfel de cazuri la Telefonul Copilului (116111), linia europeană de asistență pentru Copii, pentru a asigura protecția și siguranța celor vulnerabili.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: