Redactia.ro
Home » Știri » Acest supermarket oferă reduceri de până la 65%. Tot ce trebuie să știe românii

Acest supermarket oferă reduceri de până la 65%. Tot ce trebuie să știe românii

Căruciorul cu Surprize de la Auchan.

Într-o inițiativă inedită pe piața de retail din România, Auchan a lansat campania „Căruciorul cu Surprize”, o ofertă cu totul specială care promite clienților reduceri semnificative la o gamă largă de produse nealimentare. Această campanie reprezintă o oportunitate unică pentru cumpărători de a beneficia de prețuri extrem de avantajoase, cu reduceri de până la 65%.

Detalii despre renumita ofertă

Sub sloganul „Descoperă comoara din cărucior”, Auchan își propune să aducă un plus de entuziasm experienței de cumpărături, invitându-i pe clienți să achiziționeze cărucioare sigilate, pline cu produse diverse, la prețuri reduse considerabil față de valoarea lor de raft. Oferta este disponibilă în hipermarketurile Auchan din Sibiu, Craiova Electroputere și Târgu Mureș Plaza Mall, începând cu data de 29 martie.

Cărucioarele misterioase conțin între 10 și 20 de articole nealimentare, inclusiv electronice, produse de menaj, articole pentru îngrijirea casei, decorațiuni și cosmetice. Prețurile acestor cărucioare variază între 540 și 1450 de lei, dar datorită reducerii de 65%, clienții plătesc doar între 200 și 500 de lei pentru un coș.

Succesul campaniei „căruciorul cu surprize”

Succesul campaniei „Căruciorul cu Surprize” a fost imediat: în mai puțin de două ore de la lansare, 150 de cărucioare au fost vândute, ceea ce demonstrează interesul crescut al clienților pentru oferte speciale și inovatoare. Unii clienți chiar au optat să cumpere mai multe cărucioare odată, stârnind uimirea și admirația celorlalți cumpărători.

Campania este deschisă persoanelor fizice majore și respectă toate reglementările legale în vigoare. Produsele achiziționate beneficiază de garanție conform listei din interiorul coșului, care conține detalii despre fiecare articol inclus. În cazul neconformităților, clienții se pot adresa Auchan pentru rezolvare, deși returul bazat pe dreptul de retragere nu este aplicabil pentru această campanie.

„Campania este deschisă persoanelor fizice cu vârsta de minimum 18 ani (împliniţi până la data începerii Campaniei) care achiziţionează produsele participante la Campanie și care respectă termenii şi condiţiile prezentului Regulament Oficial (denumite în continuare „Participanţi”). Nu sunt eligibile pentru a participa în Campanie persoanele juridice, inclusiv forme asociative, cu sau fără personalitate juridică (…)

Auchan acordă valabilitate și garanție conform tuturor reglementărilor legale, în baza listei aflate în interiorul coșului, care conține desfășurătorul tuturor produselor, asociat cu codul coșului cu valoarea lui și cu bonul de casa.

Ca excepție de la procedura generală de retur, produsele achizitionate din magazinele fizice în cadrul Campaniei nu se returnează în baza dreptului de retragere. Produsele continuă să beneficieze de garanția de conformitate, motiv pentru care clientul se poate adresa Auchan în eventualitatea identificării unei neconformități a produsului”, se arată în regulamentul campaniei.

Extinderea campaniei

Datorită succesului inițial, Auchan plănuiește să extindă campania „Căruciorul cu Surprize” și în alte regiuni ale țării, desfășurându-se în fiecare vineri, între orele 14:00 și 19:00. Acest lucru va oferi și mai multor clienți șansa de a descoperi oferte incredibile și de a se bucura de experiențe de cumpărături pline de surprize.

Campania „Căruciorul cu Surprize” reprezintă o inițiativă de marketing remarcabilă, care adaugă valoare experienței de shopping și subliniază angajamentul Auchan de a oferi clienților săi produse de calitate la prețuri accesibile, încurajând totodată achizițiile spontane și explorarea unor noi posibilități de economisire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: