Redactia.ro
Home » Stil de viață » Programul magazinelor Auchan de Paște 2023. Planifică-ți cumpărăturile din timp

Programul magazinelor Auchan de Paște 2023. Planifică-ți cumpărăturile din timp

Descoperă programul magazinelor Auchan pentru Paște 2023! Ca în fiecare an, marile lanțuri de magazine din România au programul lor specific de sărbători, iar Auchan nu face excepție. Anul acesta, Paștele ortodox este în data de 16 aprilie. Auchan a transmis programul de funcționare al magazinelor pentru perioada sărbătorilor Pascale. Programul actual va continua pe parcursul lunii cu excepția zilelor cu program special. Astfel, pentru a te asigura că vei găsi magazinul Auchan deschis în timpul sărbătorilor, verifică programul specific al magazinului tău preferat.

De asemenea, este bine să ții cont de faptul că în perioada sărbătorilor Pascale, magazinele sunt, de obicei, aglomerate, așa că poate fi util să îți faci cumpărăturile din timp. În acest fel, vei evita aglomerația și vei putea sărbători Paștele fără griji. Verifică programul magazinelor Auchan și planifică-ți cumpărăturile din timp!

Programul magazinelor Auchan de Paște 2023

Iată programul special al magazinelor Auchan pentru perioada sărbătorilor Pascale:

Magazinul Auchan Berceni va avea un program special și se va închide la ora 23:00 în următoarele zile:

  • Marți, 11 aprilie
  • Miercuri, 12 aprilie

În plus, următoarele zile sunt zile cu program special și programul magazinului va fi extins până la ora 23:00:

  • Joi, 13 aprilie
  • Vineri, 14 aprilie

Magazinele Auchan Brașov Coresi, Auchan Suceava, Auchan Deva, Auchan Sibiu, Auchan Cluj Iris, Auchan Satu Mare, Auchan Buziașului, Auchan Turda, Auchan Miroslava și MyAuchan Vivido vor avea programul extins până la ora 23:00. Magazinul Auchan Constanța (Vivo) și Auchan Berceni vor avea, de asemenea, programul extins până la ora 23:00.

În această perioadă, magazinul Auchan Ploiești își va extinde programul până la ora 22:00, cu excepția zilelor menționate mai sus.

Pe data de 15 aprilie, magazinele Auchan vor avea un program scurt până la ora 18:00, cu excepția magazinului Auchan Cotroceni, care se va închide la ora 20:00.

Magazinele Auchan, închise de Paște

Pe data de 16 aprilie, toate magazinele Auchan vor fi închise

Pe data de 17 aprilie, magazinele Auchan vor începe să funcționeze de la ora 10:00, cu excepția magazinului Auchan Sibiu, care va deschide la ora 08:00.

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: