Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Alexander Zudor are doi copii și este divorțat! Cum proceda pentru a-și ataca victimele

Actorul Alexander Zudor are doi copii și este divorțat! Cum proceda pentru a-și ataca victimele

GALERIE FOTO (2) Actorul Alexander Zudor are doi copii și este divorțat! Cum proceda pentru a-și ataca victimele!

Alexander Zudor și-ar fi premeditat atent fiecare atac înainte de a agresa victimele. Anchetatorii au aflat detalii șocante despre cum proceda actorul. 

Actorul Alexander Zudor are doi copii și este divorțat

În mai puţin de 24 de ore, viaţa actorului Alexander Zudor s-a schimat radical. Dacă până acum era în luma reflectoarelor şi se bucura de admiraţie, odată cu acuzaţia de viol şi tentativă şi-a pierdut libertatea. Un judecător a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 10 ani de închisoare.

Actorul Alexander Zudor are doi copii și este divorțat! Potrivit anchetatorilor, actorul este divorțat, are doi copii și nu dispune de antecedente penale. Cei care îl cunosc sunt şocaţi de acuzaţii. Ei spun că Alexander ar fi un om exemplar, mai puţin atunci când bea. Tot aceştia povestesc că după ce ar fi fost părăsit de iubită, actorul ar fi încercat să se apropie iar de familie.

Actorul Alexander Zudor are doi copii și este divorțat! Cum proceda pentru a-și ataca victimele

”Din verificările efecuate până acum, nu ar figura cu antecedente penale. Până la urmă nu contează ocupația lui, ci fapta pe care a săvârșit-o”, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Actorul Alexander Zudor are doi copii și este divorțat! La audieri, Alexander Zudor nu a dat nicio declaraţie, însă, potrivit apărătorului său, respinge categoric acuzaţiile şi crede că cele trei victime l-au confundat, potrivit stirileprotv.ro.

Cum proceda pentru a-și ataca victimele

Alexander Zudor, unul dintre cei mai întâlniţi actori din spoturile publicitare, şi-ar fi început seria atacurilor la sfârşitul anului trecut. Prima victimă, o tânără de 22 de ani, a fost şi cea care a avut de suferit cel mai mult. Mergea acasă, când, puţin înainte de miezul nopţii, a fost abordată de bărbat şi agresată într-o parcare.

”În luna noiembrie a anului trecut, mai exact la începutul lunii, am fost sesizaţi de o femeie că ar fi fost violată şi agresată pe o stradă din Sectorul 5 de către un bărbat necunoscut, care avea asupra sa un cuţit”, a declarat inspectorul de poliție Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Cum proceda pentru a-și ataca victimele? Câteva săptămâni mai târziu au fost reclamate alte două atacuri. Victimele ar fi scăpat de viol pentru că au început să ţipe, iar agresorul s-ar fi speriat şi ar fi fugit. Cele trei femei au dat detalii similare despre el. Un bărbat îmbrăcat ponosit, ca să creeze falsa impresie că este un om al străzii, şi care avea masca de protecţie pe faţă.

”În luna decembrie, la jumătatea lunii, în jurul orelor 21:30, o vecină care este chiriașă în bloc, la etajul superior, a deschis unei persoane de sex masculin, a intrat după ea în bloc, iar în momentul în care liftul a sosit a încercat să intre după ea în lift și să îi fure telefonul, o tentativă de jaf”, a declarat un locatar.

Cum proceda pentru a-și ataca victimele? Ultima agresiune ar fi avut loc într-o scară de bloc situată în imediata vecinătate a Pieţei Sudului din Sectorul 4 şi ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere de lângă lift. A fost exact ceea ce au avut nevoie anchetatorii. Cu ajutorul imaginilor, a fost reconstituit traseul agresorului până acasă şi, după câteva zile de filaj şi după ce s-au asigurat că e aceeaşi persoană cu agresorul, acesta a fost reţinut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: