Redactia.ro
Home » Monden » Actorul Mihai Călin, impresionat de drama unei mame din Ucraina: „Au dormit timp de șase zile în baie”

Actorul Mihai Călin, impresionat de drama unei mame din Ucraina: „Au dormit timp de șase zile în baie”

GALERIE FOTO (3) Actorul Mihai Călin, impresionat de drama unei mame din Ucraina

Actorul Mihai Călin, impresionat de drama unei mame din Ucraina. Războiul din Ucraina a șocat o lume întreagă, iar milioane de oameni sunt solidari cu refugiații ucraineni. Încă de la începutul conflictului, ucraineii s-au refugiat în țările vecine, printre care și România. Mihai Călin, actorul din serialul Adela a găzduit o mamă cu doi copii din Ucraina. Povestea acesteia este extrem de tristă.

Actorul Mihai Călin, impresionat de drama unei mame din Ucraina: „Au dormit timp de șase zile în baie”

Actorul Mihai Călin se numără printre românii care au găzduit refugiați ucraineni care au fugit din calea războiului. Actorul a povestit drama unei mame din Ucraina cu doi copii. Mihai Călin a povestit că femeia a plecat din Kiev împreună cu cele două fetițe ale sale, Arina și Veronika, luând foarte puține lucruri cu ele. Actorul a scris pe rețelele de socializare că fetițele au mâncat timp de cinci zile doar sandwichuri, iar Gara de Nord din Capitală este plină de mame cu copii care au nevoie de ajutor.

„Regina, Arina(17), și Veronika(9) din Kyiv au sosit la noi in seara asta. Vor sa rămână aici până se vor putea întoarce acasă. – Aveti haine pt spălat? Mâine vi le aducem.
-Hainele de pe noi sunt tot ce avem. Și încă un mic troler. De 5 zile au mâncat numai sandwich-uri.
Arina vrea la școala, vorbește engleză. Și cred ca ar trebui sa-i găsim un psiholog. Veronika ar trebui sa învețe engleză.
Mai vorbim.
Multumesc#marianraduna. Ești un înger.
E nevoie de noi toți pt ajutor.
Gara de Nord e plină de mame cu copii”, a scris Mihai Călin pe pagina personală de Facebook.

Drama unei mame din Ucraina cu doi copii

Mihai Călin le-a povestit internauților că drama oamenilor din Ucraina este groaznică. De frica bombardamentelor, Regina și fiicele sale au dormit șase zile în baie. Actorul susține că acest război reprezintă o lecție pentru români, deoarece oameni vor învăța să fie mai umanitari. Astăzi se împlineste o lună de când Rusia a atacat Ucraina. Pe 24 februarie a început coșmarul pentru milioane de oameni. Din păcate, în urma acestor atacuri au murit mii de civili, printre care sute de copii.

„E o poză din apartamentul lor din Kiev, unde au dormit timp de șase zile în baie în timpul bombardamentelor. Mi se pare că nouă, românilor, ni se întâmplă un lucru interesant. Cred că mulţi ar putea spune, despre noi, românii, că suntem destul de dezbinaţi. Eu cred că noi suntem capabili de o solidaritate ieşită din comun în momentele grele. Cu noi sau cu alţii. Nu am învăţat să fim solidari în momentele bune. Acum, acest ajutor pe care românii îl dau ucrainenilor ne uneşte. E un moment interesant pentru naţia română”, spune Mihai Călin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: