Redactia.ro
Home » Monden » Actorul român care a cucerit Hollywoodul! A jucat într-un serial interzis minorilor, iar acum a fost nominalizat la Globurile de Aur

Actorul român care a cucerit Hollywoodul! A jucat într-un serial interzis minorilor, iar acum a fost nominalizat la Globurile de Aur

Sebastian Stan îl interpretează pe basistul Tommy Lee

Un actor român a reușit să facă furori la Hollywood și chiar să fie nominalizat la Globurile de Aur. Iată despre cine este vorba și ce sacrificii imense a făcut pentru a intra în pielea personajului pe care l-a interpretat.

Românul care a primit o nominalizare la Globurile de Aur

Sebastian Stan are 40 de ani, este originar din Constanța, dar locuiește în Statele Unite ale Americii încă de când era copil. Cariera sa a luat avânt și a ajuns la cu totul alt nivel după ce l-a interpretat magistral pe Tommy Lee, toboșarul rebel al formației Motley Crue.

Sebastian Stan a interpretat rolul lui Tommy Lee, în miniseria «Pam and Tommy», care urmărește controversata poveste de iubire dintre Pamela Anderson și basistul Tommy Lee. Criticii de film și fanii au apreciat modul în care Sebastian Stan s-a transpus în pielea rockerului, iar meritele sale par să fie, în cele din urmă recunoscute. Așa se face că Sebastian Stan a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023, la categoria cel mai bun actor într-o miniserie de televiziune.

Sebastian Stan a făcut sacrificii pentru rolul din miniseria Pam and Tommy” și a învățat în timp-record să cânte la tobe pentru a reproduce cât mai fidel personajul lui Tommy Lee. „Nu sunt muzician. Nu cânt la un instrument și nu am vrut să am o dublură în scenele când Tommy cântă la tobe. Am vrut să să pot învârti bețele și să dau tot ce am mai bun. Aveam doar trei luni și jumătate să învăț, în timp ce lucram la un proiect complet diferit. Am făcut tot ce am putut cu timpul pe care l-am avut și a fost incredibil. Am ajuns să iubesc tobele. Am ajuns să mă îndrăgostesc acest instrument și chiar aș putea să continui să cânt la tobe pentru mine. A fost o experiență incredibilă. Mi-a dat mult de lucru pentru că el este unul dintre cei mai mari basiști din lume”, povestea artistul, într-un interviu acordat presei de peste Ocean.

Serialul este unul curajos, cu multe scene interzise minorilor

Serialul este unul plin de scene nud, iar actorii au apelat la artificii vizuale pentru a-și proteja intimitatea. Lily James a purtat sâni falși, din silicon, iar Sebastian Stan a apelat la o proteză, din același material, pentru a-și acoperi organele genitale. Serialul este unul plin de erotism, așadar nu este recomandat să fie vizionat în preajma minorilor. Nici consumul de alcool nu lipsește sau cel de substanțe interzise. Cât despre ieșirile violente, și ele sunt prezente căci este cunoscut faptul că Tommy Lee se numără printre vedetele care au avut probleme cu legea de-a lungul timpului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: