Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Sean Lock a murit. Comediantul avea 58 de ani

Actorul Sean Lock a murit. Comediantul avea 58 de ani

GALERIE FOTO (3) Actorul Sean Lock a murit.

Actorul Sean Lock a murit. Celebrul actor de comedie s-a stins la vârsta de 58 ani, din cauza cancerului. Sean Lock a pierdut lupta împotriva bolii mortale. Vestea tristă a fost anunțată de impresarului vedetei.

Actorul Sean Lock a murit. Comediantul avea 58 de ani

Actorul Sean Lock a murit. Veste teribilă pentru pasionații de filme de comedie. Actorul Sean Lock s-a stins din viață, în urma unei bătălii cu cancerul. În vârstă de 58 de ani, Sean a fost răpus de boala cumplită. Vestea tragică a fost anunțată de impresarul său. Potrivit acestuia, comediantul a murit acasă, înconjurat de familia sa. „Sean a fost unul dintre cei mai buni comedianți ai Marii Britanii, creativitatea sa nemărginită, inteligența și strălucirea absurdistă a operei sale l-au marcat ca o voce unică în comedia britanică.Sean era, de asemenea, un soț prețuit și tată a trei copii. Tututor ne va fi dor de Sean”.

La scurt timp, cunoscuți actori i-au adus omagii lui Sean. Bill Bailey a spus că Sean a fost extrem de amuzant și de fiecare dată când se întâlnea cu el, râdea foarte mult. Bailey l-a descris pe regretatul actor ca fiind un om bun și generos, și extrem de riguros în abordarea sa de a scrie comedie. Lock a fost nominalizat la premiul de comedie Perrier în 2000 pentru spectacolul său No Flatley, I am the Lord of the Dance.

Actorul a avut un succes imens în televizune, fiind lider în serialul de comedie Channel 4 al lui Jimmy Carr „8 Out of 10 Cats Does Countdown” și a jucat în popularul sitcom al BBC 15 etahe înalte. Acesta a avut o bogată carieră în stand up comedy, dar a și scris texte pentru Bill Bailey, Lee Evans și Mark Lamarr. În 2007 a fost votat pe locul 55 într-un clasament al celor mai buni 199 de actori de stand-up realizat de BBC 4.

Sean Lock a avut cancer de piele

De asemenea, actorul a publicat patru spectacole pe DVD „Live” în 2008, „Lockipedia” în 2010 şi „Keep It Light” în 2017. Channel 4 a transmis, pe contul oficial de Twitter, un mesaj de condoleanțe familiei, mărturisind că Lock a avut un rol important la nivelul postului de televiziune timp de mai bine de 20 de ani. „Cred că atracția lui ca spectator a fost că simțeai că ești cu partenerul tău în cârciumă și te făcea să râzi. Am fost unul dintre puținii oameni norocoși care au fost în pub, iar el mă făcea să râd. Mult. Mai mult decât aproape oricine pe care l-am cunoscut de-a lungul vietii”, a spus comediantul Lee Mack.

Lock s-a născut în Wolking, iar la începutul anilor 1980 a părăsit școala și a început să lucreze pe șantier. Între timp a descoperit că suferă de cancer de piele, gândindu-se că motivul principal ar fi supraexpunerea la soare. Una dintre primele sale apariții TV profesionale a fost în 1993, jucând alături de Rob Newman și David Baddiel în emisiunea lor TV Newman și Baddiek în piese. A editat scenariul seriei BBC Two din 1998 „Is It Bill Bailey?” și a avut propriul spectacol la BBC Radio 4, 5 Minutes of Misery.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: