Redactia.ro
Home » Știri » Familia Bundy, reunită! Cum arată acum actorii din faimosul serial de comedie

Familia Bundy, reunită! Cum arată acum actorii din faimosul serial de comedie

GALERIE FOTO (2)

Familia Bundy s-a reunit după mulți ani în care apărea la TV și fascina telespectaorii cu celebrul serial de comedie, ”Married… with Children (Familia Bundy)”. Totul s-a întâmplat datorită unui eveniment, în cadrul căreia actrița Katey Sagal, cea care a interpetat-o pe Peggy Bundy,  a primit propria stea pe Walk of Fame.

Familia Bundy s-a reunit

După mulți ani în care nu s-au mai văzut, actorii care au făcut parte din familia Bundy, s-au reunit. Asta datorită unui eveniment din 2015, în cadrul căreia actrița Katey Sagal, cea care a interpetat-o pe Peggy Bundy,  a primit propria stea pe Walk of Fame.

familia-bundy-atunci-acumfamilia Bundy

Cu această ocazie, presă și fanii i-au putut revedea pe actori în formulă completă, după 17 ani de la filmarea ultimului episod al serialului. În prezent, Katey Sagal (Peg Bundy) are 60 de ani, Ed O’Neil (Al Bundy), 68 de ani, David Faustino (Bud Bundy), 40 de ani, iar Christina Applegate (Kelly Bundy), 43 de ani.

”Married… with Children (Familia Bundy)”

Serialul de comedie „Married With Children” a fost filmat în perioada 1987-1997 și a avut 263 de episoade. Peggy, Al, Kelly şi Bud au reuşit să înnebunească o lume întreagă şi să se facă extrem de iubiţi, rămânând mereu în mintea noastră cu anumite replici sau grimase.

„Married… with children” sau „Familia Bundy” (cum a fost tradus la noi), care a fost filmat între 1987 – 1997, a făcut ravagii în toată lumea, iar actorii principali Katey Sagal, Ed O’Neill, Christina Applegate şi David Faustino au reuşit să ne amuze cu modul original în care abordează problemele neobișnuite ale unei familii obișnuite.

Tatăl este leneș, obsedat de decolteuri și de fotbal american și trăiește din comercializarea, fără tragere de inimă, a pantofilor. Mama este o cheltuitoare fără margini și o calamitate în bucătărie. Fiica este blondă, bine structurată, dar cu un IQ foarte subțire. Fiul este scund, plin de umor negru, iar visul lui destul de fățiș este să facă dragoste cu o fată.

„Love and marriage/Love and marriage/Go together like a horse and carriage (Dragostea şi căsnicia/ Dragostea şi căsnicia/ Merg mână în mână ca un cal şi o căruţă)”
 sunt versurile care răsună şi acum în mintea multor fani. Dar ştiai că piesa folosită pentru coloana sonoră îi aparţine celebrului Frank Sinatra? La ce te gândeşti când auzi această melodie? Cu siguranţă că la Familia Bundy!

Certurile conjugale, ironiile subtile uneori şi grosolane alteori au reuşit să capteze interesul publicului şi a devenit unul dintre cele mai îndrăgite seriale de comedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: