Redactia.ro
Home » Monden » Actrița Adriana Trandafir a vorbit despre cel mai greu moment în relația cu fiica sa

Actrița Adriana Trandafir a vorbit despre cel mai greu moment în relația cu fiica sa

GALERIE FOTO (6) Actrița Adriana Trandafir a vorbit despre cel mai greu moment în relația cu fiica sa

Actrita Adriana Trandafir se mândrește cu cei doi copii ai săi, chiar dacă nici unul dintre ei nu i-a călcat pe urme. Înainte de a fi admisă la facultate peste hotare, fiica ei a spus un lucru care a întristat-o foarte tare pe actriță.

Actrița Adriana Trandafir a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei

Actrița Adriana Trandafir are doi copii frumoși și talentați, însă nici unul nu a ales să îi calce pe urme. Fiul actriței este avocat și predă la o facultate, iar fiica este studentă la Marketing în Olanda. Actrița a declarat care a fost cel mai greu moment trăit în relația cu fiica sa. Maria nu i-a spus niciodată mamei sale că faima ei a făcut-o să sufere. Actrița a descoperit acest lucru în momentul când fiica ei a avut de completat un chestionar pentru înscrierea la facultate. Una dintre întrebări se referea la momentul cel mai greu din viața ei.

Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a declarat, Adriana Trandafir.

Maria este studentă în Olanda și fiul ei este avocat

Actrița din „Fructul oprit”, a povestit și o întâmplare din experiența fiicei sale ca studentă în Olanda.

O dată mi-a spus: «Aici, în Olanda, când aud că sunt româncă, toți mă privesc într-un anumit fel și nu pot să fac nimic». I-am spus: «Ba da, poți să faci ceva. Poți să le arăți că zâmbetul personal și farmecul te ajută în primele 15 minute, dar pe urmă, prin ceea ce știi, trebuie să le demonstrezi că nu ești ceea ce cred ei și că a fi român nu este o rușine. Dacă ești conștientă de ce ai în cap, în suflet, poți să spui că nu este adevărat ceea ce gândesc”.  Marea actriță are și un fiu în vârstă de 28 de ani care este avocat și profesor la o facultate.

Este un avocat bun și va avea o carieră pedagogică excepțională, pentru că are acest har. Ștefan își începe mereu cursul cu o glumă”, a declarat actrița.

Citeste si:Reședința familiei Ceaușescu din Primăverii, după aproape 30 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini