Redactia.ro
Home » Știri » Stela Popescu a divorțat pentru a se căsători cu amantul. S-a îndrăgostit nebunește deși avea verigheta pe mână

Stela Popescu a divorțat pentru a se căsători cu amantul. S-a îndrăgostit nebunește deși avea verigheta pe mână

stela popescu

Povestea de dragoste a actriței Stela Popescu, unul dintre marile talente ale teatrului românesc și o figură emblematică a Generației de Aur, continuă să captiveze chiar și după moartea sa. Viața ei personală a fost la fel de dramatică și plină de pasiune ca și rolurile pe care le-a interpretat pe scenă sau în filme. Stela Popescu a avut parte de două căsătorii în viața sa, dar numai cea de-a doua i-a adus adevărata fericire și împlinire.

Stela Popescu și prima ei dragoste controversată

Prima căsătorie a Stelei Popescu a fost cu Dan Puican, un mariaj care, deși a durat câțiva ani, nu a continuat. În timpul acestei căsătorii, inima Stelei a fost cucerită de o altă dragoste, cea pentru Mihai Maximilian, un bărbat pe care l-a întâlnit în timp ce încă era căsătorită. A fost o atracție instantanee și profundă, o conexiune care a depășit simpla admirație sau afecțiune. Stela a decis în cele din urmă să divorțeze de Puican în 1969 pentru a fi cu bărbatul pe care l-a ales cu inima.

Relația cu Mihai, adesea descrisă de Stela ca fiind mai mult decât o căsătorie, a fost plină de bucurii și călătorii. Stela descria legătura lor ca fiind una de suflete pereche, subliniind cât de profund se înțelegeau și se sprijineau unul pe celălalt.

Mihai avea obiceiul să o aștepte să vină acasă, indiferent de oră și începea fiecare zi lucrând de dimineață, așteptând să-i aducă cafeaua. Cuplul nu a avut proprii copii, dar au adoptat o nepoată a lui Mihai, pe Doina Maximilian, pe care au crescut-o și iubit-o ca pe propriul lor copil de când avea 16 ani.

„Ştiu că se spune de suflete pereche , dar e adevărat. El nu se culca până nu veneam eu, indiferent la ce oră. Şi se trezea devreme. Lucra dimineaţa, la 6.30 îi duceam cafeaua şi nu mai intrăm acolo să-l întrerup”, povestea aceasta.

Stela Popescu și Mihai Maximilian. Sursă foto: Arhivă
Stela Popescu și Mihai Maximilian. Sursă foto: Arhivă

Detalii intime ale vieții lor împreună

Stela își amintea cu drag de zilele când l-a părăsit pe primul soț și a fugit în brațele lui Mihai, pe care ea îl alinta „Puișor”. A recunoscut că, deși fostul soț era un om extraordinar, nu exista acea chimie pe care a simțit-o cu Mihai. Acesta a fost un partener delicat, care exprima iubirea mai mult prin gesturi decât prin cuvinte, spunându-i adesea prin priviri cât de mult o iubește și considerând-o norocul său.

„Pur şi simplu am fugit de acasă. Am fugit de la primul soţ „călare” pe un Renault 16. Aşa s-a întâmplat. Fostul soţ era un bărbat extraordinar, dar nu simţeam chimia pe care am avut-o cu Puişor. A fost mai bine aşa pentru că eu nu îmi doream copii.

Întotdeauna mi-a fost frică de durere. Ca iubit era un bărbat pudic, delicat. Îmi spunea „te iubesc” din privire. Lucrurile astea îmi e greu să le spun…Îmi spunea: „Tu eşti norocul meu!”. Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi plecă în lume. Aş fi acceptat. Pentru el aş fi acceptat acest lucru”, povestea Stela Popescu, potrivit a1.ro.

Stela a mărturisit că ar fi acceptat orice pentru Mihai, inclusiv infidelitatea, dacă acest lucru l-ar fi făcut fericit. Această declarație subliniază profunditatea dragostei și devotamentului ei față de el, indicând că relația lor era una deschisă și profund înțelegătoare.

Stela Popescu nu doar că a lăsat în urmă o carieră impresionantă în teatru și film, dar și o poveste de viață care inspiră prin curajul de a urma inima indiferent de convențiile sociale. În ciuda pierderii ei, amintirea ei și poveștile de dragoste trăite rămân vii, continuând să inspire și să emoționeze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: