Redactia.ro
Home » Monden » Actriță de origine română, găsită fără viață în fața unui hotel. Anul trecut a stat în spatele gratiilor după ce a încercat să fure peste 150 de milioane de dolari de la propria mamă

Actriță de origine română, găsită fără viață în fața unui hotel. Anul trecut a stat în spatele gratiilor după ce a încercat să fure peste 150 de milioane de dolari de la propria mamă

GALERIE FOTO (2) lumanre doliu

O actriță în vârstă de 49 de ani, cu origini românești, a trecut în neființă. Ea a căzut de la etajul 5 al unui hotel, iar poliția investighează mai multe posibilități. Pe lângă asta, anchetatorii au descoperit un bilet de adio.

Actriță de origine română, găsită fără viață în fața unui hotel

O actriță cu origini românești, Sabine Boghici, a plecat din această lume. Ea este fiica renumitului colecționar de artă român, Jean Boghici. Tragedia a avut loc când Sabine a căzut de la etajul 5 al unui hotel. Poliția care se ocupă de investigarea decesului ei examinează diverse posibilități, inclusiv ipoteza sinuciderii.

Decizia a fost luată în urma descoperirii unui bilet de adio lăsat de către Sabine. Pentru context, trebuie menționat că aceasta fusese arestată în anul precedent sub acuzația că ar fi comis furtul unor bijuterii și tablouri în valoare de 150 de milioane de dolari, bunuri care aparțineau mamei acesteia.

sabine boghici
Sabine Boghici

Sabine încercase să fure de la propria mamă suma de 150 de milioane de dolari

Conform informațiilor apărute în mass-media, planul jafului a fost elaborat în detaliu de Sabine. La momentul respectiv, ea a recrutat persoane care pretindeau că au abilități paranormale pentru a o înșela mama sa. Astfel, un individ a indus-o în eroare pe femeia mai în vârstă, sugerând că fiica ei se afla într-o situație de urgență și a solicitat compensații financiare, bijuterii și tablouri pentru serviciile sale.

Odată ce a realizat că a căzut victimă unei înșelătorii și nu mai dorea să continue plățile, femeia în vârstă de 87 de ani a fost reținută în propriul ei cămin. Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, ea a fost legată și a fost supusă înfometării timp de mai multe zile, chiar de către propria sa fiică.

Este important de menționat că Sabine Boghici este descendentă a unuia dintre cei mai cunoscuți colecționari de artă din Brazilia, Jean Boghici, care a trecut în neființă în anul 2015. Jean Boghici, originar din România și născut în 1928, a emigrat în Brazilia în 1948. În luna august a anului 2022, Sabine Boghici și partenera ei, Rosa Stanesco, au fost reținute de autorități în urma acuzațiilor de înșelăciune asupra mamei Sabinei, Genevieve Boghici. Sabine Boghici a fost plasată în detenție în aceeași lună și a beneficiat ulterior de eliberare condiționată în luna martie a anului următor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: