Redactia.ro
Home » TV » Actrița Jennifer Love Hewitt, de nerecunoscut! Cum arată acum, de fapt, la 44 de ani. Imaginile care i-au șocat pe fani

Actrița Jennifer Love Hewitt, de nerecunoscut! Cum arată acum, de fapt, la 44 de ani. Imaginile care i-au șocat pe fani

GALERIE FOTO (2) Actrița Jennifer Love Hewitt, de nerecunoscut! Cum arată acum, de fapt, la 44 de ani. Imaginile care i-au șocat pe fani

Actrița Jennifer Love Hewitt, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de pe micile ecrane în ultimele decenii, i-a șocat pe fani cu ultimele imagini postate pe rețelele de socializare.

Era una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale generației starurilor anilor ’90. Seriale precum Ghost Whisperer (Mesaje de dincolo) sau Client List (Lista Clienților) i-au ținut pe fani aproape de micile ecrane, inclusiv pe cei din România.

Cum arată acum actrița Jennifer Love Hewitt

Vedeta a reușit să îi șocheze pe admiratorii ei cu ultimele imagini postate pe contul ei de Instagram. Inițial, actrița și-a dorit să le arate acestora cea mai nouă tunsoare, după ce a ales stilul bob elegant, dar a stârnit un val de reacții. După ce a suferit în ultimii ani din cauza fluctuațiilor de greutate, devenind și mamă de trei ori, acum a fost acuzată că ar fi exagerat cu intervențiile estetice la nivelul feței.

Cele mai recente postări ale actriței Jennifer Love Hewitt de pe rețelele de socializare au atras zeci de comentarii în care fanii ei susțin că nu o mai recunosc absolut deloc. Chiar și când avea niște kilograme în plus, afirmă mai mulți internauți, era totuși ușor să o recunoști. Din păcate, mai spun ei, acest lucru nu mai este valabil acum.

Așa arată acum actrița Jennifer Love Hewitt.
Așa arată acum actrița Jennifer Love Hewitt.

Vedeta a ținut să le dea replica acestora și susține că abia acum se afișează mai naturală ca niciodată. În vârstă de 44 de ani, îndrăgita actriță a făcut și haz de necaz și a postat ulterior o serie de imagini în care folosește tot felul de filtre amuzante de Instagram, alături de mesajul: „Atât de mulți oameni cred că acum arăt diferit. Arăt la fel ca întotdeauna, ba chiar nu aș putea fi mai naturală de atât. Filtrele nu te schimbă atât de mult”, conform Page Six.

Ea susține că aspectul diferit al chipului ei se datorează doar schimbărilor pe care și le-a făcut la păr, precum și a modului în care își aranjează acum sprâncenele, pe care le-a transformat cu ajutorul procedurii de micro blading, ridicându-le mai sus decât erau până acum.

„Serios acum, lăsați oamenii să fie așa cum vor ei, cu filtre sau fără filtre. Fiți buni, fiți blânzi. Răspândiți doar dragoste”, a mai menționat actrița Jennifer Love Hewitt.

Sursă foto: Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: