Redactia.ro
Home » Monden » Tu o mai ții minte? Cum arată la 59 de ani actrița celebră din Mr. Bean. Este de nerecunoscut

Tu o mai ții minte? Cum arată la 59 de ani actrița celebră din Mr. Bean. Este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (2)

Dacă îți mai aduci aminte de Irma Gobb, iubita lui Mr. Bean din serialul de comedie care a marcat anii 1990, vei fi surprins să vezi cât de mult s-a schimbat actrița care a interpretat acest rol. Matilda Ziegler, în prezent în vârstă de 59 de ani, este aproape de nerecunoscut!

Serialul „Mr. Bean”, cu umorul său unic și personajele sale memorabile, rămâne viu în inimile a milioane de oameni. Printre aceste personaje se numără și Irma Gobb, al cărei rol a fost interpretat cu măiestrie de Ziegler. Alături de partenerul său, Mr. Bean, interpretat de Rowan Atkinson, Irma a stârnit valuri de râs și a devenit un simbol al serialului.

Cum arată Irma Gobb la 59 de ani

Astăzi, atât Atkinson, cât și Ziegler, duc vieți diferite, departe de lumina reflectoarelor care le-a însoțit în anii ’90. Ziegler, nativă a Regatului Unit, s-a căsătorit în 2004 cu actorul Louis Hilyer și au împreună trei copii: Faye, Evie și Herbie Hilyer. În ciuda retragerii sale din sfera publică, ea rămâne o figură respectată și iubită în lumea filmului britanic, potrivit Fanatik. De obicei, ea preferă să își petreacă timpul alături de familie, făcând aparițiile publice extrem de rare.

Ultima oară când Ziegler a apărut pe marele ecran a fost la sfârșitul anului 2022, în filmul „Living”. În 2023, ea a jucat în drama medicală britanică „Maternal”, potrivit Profimedia.

O carieră de vis

Carierea actriței a început la vârsta de 20 de ani, când a jucat rolul Donnei Ludlow, o tânără dependentă de droguri și care practica prostituția, în drama britanică „EastEnders”. Într-un interviu, Ziegler a mărturisit că după finalizarea filmărilor pentru „EastEnders”, a avut dificultăți în a găsi un nou rol la televiziune, ceea ce a adus cu sine probleme financiare.

Rezolvarea a venit sub forma unei reorientări către teatru, o mișcare care s-a dovedit a fi benefică pentru dezvoltarea sa ca actriță.

„A fost primul meu loc de muncă și când am terminat cu <<EastEnders>> în 1989, mi-a fost greu să mai obțin un loc de muncă în televiziune, pur și simplu nu mă doreau, așa că am intrat în teatru în următorii cinci ani, un loc care mi-a făcut numai bine. Mi-a oferit o diversitate minunată”, a declarat Matilda Ziegler pentru Eastern Daily Press.

Cu timpul, Ziegler a prins roluri și în alte filme, jucând în „Mr. Bean”, „The Bill”, „Casualty”, „Sex Traffic” sau „Outnumbered”. Astfel, în ciuda reticenței inițiale a industriei televizate de a o mai angaja, Ziegler a reușit să-și construiască o carieră de succes și să devină o figură de seamă a cinematografiei britanice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: