Redactia.ro
Home » Știri » Actrița Laurel Grigg a murit la 13 ani! A avut peste o mie de apariții

Actrița Laurel Grigg a murit la 13 ani! A avut peste o mie de apariții

Actrița Laurel Grigg a murit la 13 ani! A avut peste o mie de apariții

Actrița Laurel Grigg a murit la 13 ani! A avut peste o mie de apariții pe Broadway, New York și a participat de două ori la emisiunea NBC „Saturday Night Live”.
Copila a murit la doar 13 ani în urma unor complicații provocate de astmul de care suferea, potrivit cnn.com.

Familia a fost cea care a făcut anunțul pe pagina de facebook, potrivit MediaFax. Decesul s-a produs pe data de 5 noiembrie.

Laurel Griggs a debutat la 6 ani în rolul Polly din spectacolul „Pisica pe acoperișul fierbinte”, de Tennessee Williams. Însă, succesul l-a cunoscut după rolul din spectacolul premiat cu Tony ”Once”. Atunci a jucat alături de Scarlett Johansson. Griggs a jucat 17 luni acest rol, în perioada 2013 – 2015. De atunci a avut peste o mie de apariții în spectacole precum „Visul unei nopți de vară” și „How to Succeed in Business Without Really Trying.” De asemenea a apărut și în reclame, ba chiar mai mult, a fost vocea unui personaj din serialul de animație „Bubble Guppies”.

Astăzi, actorii, prietenii și familia i-au adus un tribut regretatei tinerei actrițe. O pagină de facebook a fost făcută în memoria lui Laurel. Acolo curg mesajele către sufletul micuței.

Actrița Laurel Grigg a murit la 13 ani! A avut peste o mie de apariții

„Laurel a fost o tânără strălucitoare, al cărei impact în viața tuturor celor pe care i-a cunoscut a depășit mult talentul ei imens”, a declarat agentul Young Broadway Actor News. „Înțelepciunea și bunătatea ei au fost cadouri pentru comunitatea teatrului în timpul ei pe Pământ”.

„Am avut plăcerea distinctă de a ajunge să lucrez cu Laurel în două piese de teatru anul trecut la școala ei”, a scris un utilizator pe numele de Jessica Threet.

„Aș putea spune că avea ceva special pentru a da lumii. Avea o lumină atât de strălucitoare în ea.”

„A fost amabilă cu toată lumea, muncind din greu. Îți făcea plăcere să fii în preajma ei.”

O altă persoană, Lola Horowitz, a scris: „Am cunoscut-o pe Laurel la școala noastră de teatru și am devenit prietene foarte bune. Am știut instantaneu că era una dintre cele mai amabile persoane pe care le-am întâlnit vreodată”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: