Redactia.ro
Home » Homepage » Actrița Monica Fermo a murit. Pentru a face pace cu trecutul plin de alcool și excese, ea devenise maică în Ierusalim

Actrița Monica Fermo a murit. Pentru a face pace cu trecutul plin de alcool și excese, ea devenise maică în Ierusalim

maica ecaterina

Monica Fermo, actrița care a lăsat în spate lumina reflectoarelor pentru a se călugări la Ierusalim, a murit la 65 de ani, Povestea ei de viață este una cu totul impresionantă. Copleșită de faimă și de o existență zbuciumată, Monica a coborât de pe scena teatrului și a luat calea Domnului, fără să regrete o secundă.

Monica Fermo a lăsat viața zbuciumată în urmă pentru a se călugări

Monica Fermo era una dintre cele mai frumoasă actrițe ale Teatrului Național din București. După ce a renunțat la teatru, ea s-a mutat la Ierusalim, acolo unde s-a călătorit și a adoptat numele de Maica Ecaterina.

Maica Ecaterina a vorbit, cu sinceritate, despre adolescența zbuciumată și despre viciile pe care le-a avut până când a decis să lase în urmă aspectele hedoniste ale vieții pentru a se dedica în întregime slăvirii Domnului Iisus Hristos.

Maica Ecaterina povestea că obișnuia să freventeze cluburile și barurile. Fuma, bea, nici bețiile nu-i erau străine. La 17 ani avusese prima experiență sexuală, iar apoi au urmat multe alte lucruri de care nu a fost deloc mândră.

„Primii mei paşi în viaţă au fost în monstruozitatea patimilor. La 15 ani m-am apucat de fumat, la 17 ani am avut primul amor spiritual şi fizic şi, de acolo, totul s-a derulat cu o viteză extraordinară către hăul de nepătruns cu mintea.

Mulţumesc lui Dumnezeu că drogurile şi crima, violenţa la scară largă, nu existau pe vremea aceea, că le-aş fi împlinit şi pe acelea. Toate le-am făcut într-o nonşalanţă, într-o frenezie a tinereţii.

Ascultam muzică rock, iar pentru o tânără de 17-20 de ani, cum eram atunci, care mergea în discoteci şi se dezlănţuia în muzică, primea în mod subconştient toată informaţia satanică a acelei muzici. Şi urmau celelalte: sărutări, desfrânări, avorturi, fumat, beţii, petreceri… La 30 de ani aveam senzaţia fizică că purtam mereu în spate un sac extraordinar de greu”, povestea Maica Ecaterina.

Monica Fermo a devenit Maica Ecaterina la 32 de ani

După o adolescență plină de aventură, adrenalină și, de multe ori, riscuri necugetate, Monica Fermo a decis să își schimbe radical stilul de viață. A încheiat activitatea de la teatru, s-a retras în Ierusalim, acolo unde a fost botezată și a primit numele de Elena. Restul zilelor și le-a petrecut în post și rugăciune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: