Redactia.ro
Home » Monden » Actuala iubită a lui Dinu Maxer este divorțată! Ce s-a aflat despre brunetă și despre trecutul ei amoros

Actuala iubită a lui Dinu Maxer este divorțată! Ce s-a aflat despre brunetă și despre trecutul ei amoros

GALERIE FOTO (6) Actuala iubită a lui Dinu Maxer este divorțată! Ce s-a aflat despre brunetă și despre trecutul ei amoros

S-a aflat că noua iubită a lui Dinu Maxer ar fi o femeie divorțată. Iată și alte informații au ieșit la iveală despre aceasta și ce se mai știe despre trecutul ei amoros.

Actuala iubită a lui Dinu Maxer este divorțată! Ce s-a aflat despre brunetă și despre trecutul ei amoros

Pe iubita actuală a lui Dinu Maxer ar chema-o Ada și se pare că nu are 36 de ani, cum a declarat însuși Dinu Maxer, susțin unele guri. Ci n-ar avea mai mult de 30 de ani, de fapt.

Ada ar fi trecut deja printr-o căsnicie, cum a trecut și Dinu Maxer. Surse apropiate din anturajul tinerei au declarat că aceasta este recent divorțată de un bărbat cu avere și cu afaceri în imobiliare, cu care Ada a avut o relație timp de șase ani.

„Ada este din Târgu – Jiu, dar stă în București. Din câte știu, ea are un salon de înfrumusețare, la București și pune gene false. A fost și măritată, dar a divorțat acum câteva luni. Nu are copii împreună cu fostul soț. Nu știu ce scrie la ea pe Facebook, de Minister, cum că a lucrat la vreun Minister, habar nu am, cred că o fi făcut vreo școală pe acolo și a pus ea așa. Nu are 36 de ani cum se zice, este mult mai mică. Are 29 – 30 de ani, atât!”, susțin surse apropiate din anturajul Adei, se arată într-un material exclusiv Click!.

Ada a mai fost descrisă ca fiind o tipă înaltă și cu bust generos, lucruri care pot fi evidente și din anumite fotografii cu ea, care au apărut deja în presă.

„Fostul soț de care a divorțat Ada anul trecut s-a recăsătorit anul acesta cu o altă persoană. El și-a refăcut viața personală”, potrivit sursei menționate mai sus.

Oricum ar fi, Dinu și Deea Maxer vor să meargă mai departe, este cât se poate de evident. Dacă Dinu Maxer are o nouă relație, chiar dacă la început, și Deea Maxer pare să surprindă pe toată lumea. Recent, fosta lui Dinu Maxer a primit flori și s-a fotografiat cu buchetul de lalele. Iată ce mesaj a tranmis și de ce lasă loc de interpretări. Continuarea poate fi citită aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: