Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer a primit flori și s-a fotografiat cu buchetul. „Iubire…” Cine i-a oferit florile? Mesajul ei, care lasă loc de interpretări

Deea Maxer a primit flori și s-a fotografiat cu buchetul. „Iubire…” Cine i-a oferit florile? Mesajul ei, care lasă loc de interpretări

GALERIE FOTO (2) Cum o chema pe Deea Maxer înainte de căsătoria cu Dinu. Puțini știu ce nume purta 

Deea Maxer a primit flori și s-a fotografiat cu buchetul. Iată ce mesaj a tranmis și de ce lasă loc de interpretări. Ce răspuns a oferit fosta soție a lui Dinu Maxer.

Deea Maxer a primit flori și s-a fotografiat cu buchetul. „Iubire…” Cine i-a oferit florile? Mesajul ei, care lasă loc de interpretări

Dacă Dinu Maxer are o nouă relație, chiar dacă la început, și Deea Maxer pare să surprindă pe toată lumea. Tânăra a publicat în mediul online un buchet frumos de lalele albe și violete, la doar o zi după ce s-a aflat și confirmat oficial că Dinu Maxer are deja pe altcineva. Fotografiile au și un mesaj, care pare a fi de dragoste.

„Afară plouă… cu iubire și lalele”, a scris Deea Maxer pe Instagram.

Foto: social media

Fosta soție a lui Dinu Maxer a spus și despre ce e vorba legat de acest buchet.

„Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit”, a spus Deea Maxer în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Deea Maxer a mai mărturisit și că este deschisă să își refacă viața, să primească și să ofere iubire, potrivit sursei mai sus menționate.

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Prima reacție a Deei Maxer după ce fostul soț a confirmat noua relație

Dinu Maxer a confirmat că are o iubită nouă. Dacă el are 48 de ani, tânăra este cu 12 ani mai tânără decât el – are 36 de ani. Deea Maxer are, în schimb, 33 de ani.

Momentan, Dinu Maxer și noua parteneră sunt la început și vor să ia lucrurile pas cu pas.

„Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

„S-a scris că este mult prea tânără. O să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

Noua parteneră a lui Dinu Maxer este o brunetă focoasă, iar unii susțin că seamănă cu Nicoleta Luciu. De curând, cei doi au fost surprinși la o zi de naștere într-un club din București, moment în care au fost apărut și primele zvonuri despre ei în presă. Ulterior, evident, zvonurile au fost confirmate de către Dinu Maxer. Continuarea o puteți citi aici.

Deea Maxer a primit flori și s-a fotografiat cu buchetul. „Iubire...” Cine i-a oferit florile? Mesajul ei, care lasă loc de interpretări
Foto: preluare colaj ego.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: