Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și ce profesie are noua iubită a lui Dinu Maxer. Prima reacție a Deei Maxer după ce fostul soț a confirmat noua relație

Cine este și ce profesie are noua iubită a lui Dinu Maxer. Prima reacție a Deei Maxer după ce fostul soț a confirmat noua relație

GALERIE FOTO (3) Cine este și ce profesie are noua iubită a lui Dinu Maxer. Prima reacție a Deei Maxer după ce fostul soț a confirmat noua relație

Cine este și ce profesie are noua iubită a lui Dinu Maxer. Ce diferență de vârstă este între cei doi, cum arată tânăra și ce declarații a făcut cântărețul despre ea. Iată și care este prima reacție a Deei Maxer după ce fostul ei soț, Dinu Maxer, a confirmat că a început deja o altă relație.

Cine este și ce profesie are noua iubită a lui Dinu Maxer

Dinu Maxer a confirmat că are o iubită nouă. Dacă el are 48 de ani, tânăra este cu 12 ani mai tânără decât el – are 36 de ani. Deea Maxer are, în schimb, 33 de ani.

Momentan, Dinu Maxer și noua parteneră sunt la început și vor să ia lucrurile pas cu pas.

„Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

„S-a scris că este mult prea tânără. O să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

Noua parteneră a lui Dinu Maxer este o brunetă focoasă, iar unii susțin că seamănă cu Nicoleta Luciu. De curând, cei doi au fost surprinși la o zi de naștere într-un club din București, moment în care au fost apărut și primele zvonuri despre ei în presă. Ulterior, evident, zvonurile au fost confirmate de către Dinu Maxer.

„Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansat toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească. Din câte am înțeles, ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei”, au declarat surse apropiate pentru Click.

„Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu”, a declarat Dinu Maxer la Antena Stars.

Prima reacție a Deei Maxer după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită

Deea Maxer a avut o primă reacție după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită.

„Nu comentez absolut nimic. Nu am nimic de declarat”, a spus Deea Maxer, pentru Spynews.ro.

El și Deea Maxer au divorțat luna trecută după 18 ani de relație. Unii au spus că Dinu Maxer s-a băgat într-o relație nouă „prea devreme”, pentru că divorțul e destul de „proaspăt”.

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este, chiar consider că am ținut coada suferinței mele”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

Dinu și Deea Maxer au doi copii împreună, Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani), locuiesc în același bloc, la etaje diferite, însă au vieți separate.

„Deea pentru mine a fost ceva unic în viață. M-a determinat și să îmi doresc copii și să mă căsătoresc cu ea”, a spus Dinu Maxer la un moment dat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: