Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Acum face furori oriunde apare, însă înainte de operațiile estetice arăta total diferit

Acum face furori oriunde apare, însă înainte de operațiile estetice arăta total diferit

GALERIE FOTO (5) cat a slabit miriam blanco

Miriam Blanco este femeia care s-a reinventat după un accident de mașină. Femeia supraponderală a ajuns să aibă un corp de invidiat. La 33 de ani a ajuns de la o femeie părăsită și cu doi copii, la o tânăra după care întorci capul pe stradă.

Cum a reușit Miriam să ajungă de la 100 de kilograme la un corp fit

Miriam Blanco, este o mămică de 33 de ani din Texas care a fost părăsită de fostul soț din cauza kilogramelor în plus. Farmacista a fost nevoită să își crească singură cei doi copii o perioadă de timp. Ambiția a ajutat-o să dea jos 30 de kilograme, iar noua pasiune pentru fitness i-a transformat corpul total.

Cum a afectat-o accidentul de mașină

În luna septembrie a anului 2015, Miriam a fost implicată într-un accident rutier care i-a provocat luni întregi dureri îngrozitoare de spate. În ciuda faptului că era tratată de un chiropractician, durerile nu s-au ameliorat. Mai mult, a fost diagnosticată cu hernie de disc și a trecut printr-o operație cu șanse 50/50.

Actualul soț nu a dorit să își asume niciun risc și a sfătuit-o să înceapă să se antreneze cu greutăți. De atunci, Miriam a adoptat un stil de viață activ, fără a renunța complet la burgeri, chipsuri sau pizza. Acum însă, datorită ambiției sale, se simte mult mai bine în propriul corp.

Ulterior separării Miriam și-a continuat viața și l-a cunoscut pe actualul soț, Jordan în vârstă de 38 de ani. Cei doi sun fericiți, bărbatul spunând clar ca o iubește indifferent ce greutatea ei. Cu ajutorul acestuia, ea și-a recăpătat încrederea în sine. Mai mult, femeia este un model pentru multe mame singure care nu știu cum să își continue viața. Ea a ajuns să scape de complexe și pozează fără inhibiții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: