Redactia.ro
Home » Monden » Acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat cu fetița Danielei Crudu în ziua în care a venit pe lume

Acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat cu fetița Danielei Crudu în ziua în care a venit pe lume

daniela crudu

Daniela Crudu a devenit recent mama unei fetițe și a decis să împărtășească admiratorilor detalii despre modul în care se acomodează acestei perioade atât de speciale din viața sa. Fosta asistentă TV a dezvăluit că a trecut prin clipe de panică întrucât a născut prematur și a trebuit să depășească o serie de complicații de ordin medical.

Daniela Crudu, prima apariție televizată după ce a devenit mamă

Daniela Crudu a revenit în cadrul emisiunii Xtra Night Show, oferind publicului toate detaliile despre această perioadă specială din viața ei, după nașterea micuței sale. Vedeta a împărtășit momentele emoționante și provocările prin care a trecut.

Pentru Daniela Crudu, experiența nașterii a fost însoțită de momente de panică, deoarece a avut un travaliu prematur. Cu toate acestea, ea a depășit cu curaj și determinare aceste provocări. Micuța ei a venit pe lume cântărind 2.440 de grame, iar pentru a elimina riscul apariției oricărei complicații, a fost necesar să stea o seară în incubator.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi.”, a declarat Danielas Crudu, în platoul emisiunii Xtra Night Show.

Daniela Crudu a povestit că este pur și simplu fermecată de micuță și cu greu se îndură să o lase jos din brațe. Bebelușul este foarte cuminte și are parte de atenția întregii familiei, conform declarațiilor făcute de către fosta asistentă TV.

„E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. Cu el seamănă.”, a declarat Daniela Crudu.

Cine este iubitul Danielei Crudu

Daniela Crudu a publicat și prima fotografie cu cel care este și tatăl copilului. Iubitul Danielei Crudu este un afacerist machedon în vârstă de 27 de ani, mai mic cu șase ani decât ea.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, declara Daniela Crudu, în urmă cu ceva vreme.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: