Redactia.ro
Home » Monden » Adda, declarații despre boala de care suferă: „S-a transmis de la mama“

Adda, declarații despre boala de care suferă: „S-a transmis de la mama“

GALERIE FOTO (3)

Drama prin care a trecut Adda în ultimii doi ani a stat în atenția publică drept un exemplu de ignoranță (al medicilor care îi spuneau artistei că e totul doar în capul ei), dar și a noastră ca oameni (care punem sănătatea, de cele mai multe ori, pe ultimul loc).

Invitată în emisiunea lui Măruță, Adda a dezvoltat subiectul „boala Lyme“. Vedeta a povestit tot, de la cap la coadă, fără perdea. Printre altele, vedeta a dezvăluit și de la ce a pornit această afecțiune.

Adda, declarații despre boala de care suferă: „S-a transmis de la mama“

Adda ar fi luat boala Lyme de la mama ei. Aceasta, deși este infectată cu virusul care provoacă această afecțiune, nu a dezvoltat niciodată simptome și i-a transmis.

„Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, e mai greu să ții cu salată verde. Eu sunt un caz fericit, din fericire, doar s-a inflamat creierul, nu a apucat să mănânce din creier, pentru că se întâmplă.

Dacă diagnostichezi prea târziu, se întâmplă să ai niște găurele, eu zic pe românește, să se înțeleagă. Am avut doar creierul umflat, nu a fost mâncat, a fost doar inflamat, câteodată se retrage, în funcție de zile.

S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă.E foarte important să mâncăm sănătos”, a povestit Adda în cadrul emisiunii lui Măruță.

 

Care este starea de sănătate a Addei acum

Adda are Lyme și Bartonella, două afecțiuni foarte periculoase, care încă îi dau mari bătăi de cap. În tot acest timp, cântăreața a urmat un tratament care se pare că a dat roade.

„Trăiesc o perioadă cel puțin interesantă. M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere. Nu mai știu cine e fata de dinainte de Octombrie 2020. Dar cred că, totuși, cea de acum îmi place mai mult. Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%.

Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo. Vreau să fac niște mulțumiri. Mulțumesc Dr Rareș Simu, om frumos.

Singurul și PRIMUL care mi-a spus că nu-s nebună și să mă testez de Lyme. Singurul care mi-a spus că toate diagnosticele anterioare au fost false. A stat câteva seri la rând cu mine în telefon și m-a liniștit pentru că eram extrem de speriată după ce am ieșit pozitiv’, a scris Adda, pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: