Redactia.ro
Home » Monden » Adda este în doliu. Artista trece prin momente cumplite

Adda este în doliu. Artista trece prin momente cumplite

GALERIE FOTO (2) Adda este în doliu.

Adda este în doliu. Artista trece prin momente cumplite, după ce bunicul ei s-a stins din viață. În urmă cu câteva luni, Adda a fost diagnosticată cu două boli serioase, iar acum a mai primit o lovitură de la soartă.

Adda este în doliu. Artista trece prin momente cumplite

Celebra artistă trece prin momente dificile. În urmă cu câteva luni a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar acum a primit o lovitură dură. Bunicul Addei s-a stins din viață. Artista avea o relație specială și se înțelegea foarte bine cu bunicul. În urmă cu puțin timp, vedeta i-a scris un mesaj emoționant acestuia. Adda este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. De această dată, cântăreața le-a dat o veste tristă fanilor ei.

Bunicul cu care avea o legătură specială s-a stins din viață. Artista a dezvăluit în mesaj că bărbatul a învățat-o multe lucruri și datorită lui a prins drag de foclor și cântec. De asemenea, Adda susține că este fericită pentru că bunicul ei a fost alături de ea în cele mai frumoase momente din viața ei și a apucat să o vadă îmbrăcată în rochie de mireasă. Mai mult, ea și fiul ei îi poartă numele și promite că nu va fi uitat niciodată. Internauții i-au transmis mesaje de condoleanțe Addei, încurajând-o să fie puternică și să treacă cu bine peste această cumpănă.

Bunicul Addei impreuna cu fiul ei

„Draga Tata Sandu,

Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna curajul. Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna familia si radacinile. Dragostea de tara, dragostea fata de folclor si cantec.

Ma bucur ca m-ai vazut mireasa, si sunt atat de MANDRA ca iti port numele, atat eu cat si stranepotul tau, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin in lumina!”, a fost mesajul Addei pentru bunicul ei.

Adda,diagnosticată cu boala Lyme

Cântăreașa a anunțat în urmă cu câteva luni că se retrage din viața publică o perioadă, după ce a aflat că o mușcătură de căpușă i-a cauza o boală gravă. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar înainte de a primit acest diagnostic, Adda a luat tratament pentru o boală pe care nu o avea. Inițial, medicii i-au spus că suferă de dermografism, un tip de urticatie pentru care vedeta a urmat tratament cu cortizon. Ulterior, medicii i-au spus că are intoleranță la histamină, motiv pentru care artista a început un tratament cu antialergic.

Cu toate astea, se pare că Adda se confrunta cu o altă boală. Vedeta avea permanent urticarie, edeme la nivelul gâtului, senzație de sufocare și chiar paralizie. Până la urmă, Adda a primit diagnosticul corect. De fapt, vedeta sufera de două boli grave care îi pun viața în pericol și trebuie să urmeze un tratament strict. Este vorba despre boala Lyme cauzată de mușcătura de căpușă și boala zgârieturii de pisică. Ambele boli au evoluat în tot acest timp și i-au afectat artistei creierul, motiv pentru care are tulburări de memorie. „Am trăit o minciună. Un an și jumătate. M-am tratat greșit, dar nu în totalitate. Am simțit mereu că e ceva rău în interiorul meu, care a preluat controlul. Corpul e deștept. La fel și sufletul. Ele ne dau semnale până înțelegem. M-a salvat stilul de viață sănătos. Am reușit să îmi întăresc imunitatea și să fac o parte din treabă. Acum, e nevoie de medicamente puternice”, a scris Adda pe pagina ei de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: