Redactia.ro
Home » Monden » Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu artista: „Mă țin tare pentru el”

Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu artista: „Mă țin tare pentru el”

GALERIE FOTO (3) Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare.

Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare. Celebra artistă și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce a izbucnit în lacrimi. Adda nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe Internet. Cu ce se luptă vedeta de ani de zile?

Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu artista: „Mă țin tare pentru el”

Adda este una dintre cele mai iubite artiste din țară, iar melodiile sale au devenit hit-uri de succes. Vedeta este căsătorită cu Cătălin Rizea, iar împreună au un copil minunat. Sub zâmbetul pe care îl afișează în fața fanilor, Adda ascunde o suferință mare. Recent, vedeta a postat un clip video pe Instagram, în care plânge. Adda și-a pus sufletul pe tavă și le-a arătat fanilor că viața ei nu este chiar atât de roz. Artista a dezvăluit că nu este vindecată pe deplin de boala cu care a fost diagnosticată, dar nici de episoarele de depresie cu care s-a confruntat încă din adolescență.

Vedeta plânge în hohote, după care a început să râdă zgomotos, mărturisind că va fi puternică, în special pentru fiul ei. „Primesc multe mesaje dacă și cum m-am vinecat. Încă nu, dar sunt pe drumul cel bun. Și mă țin tare, pentru el (fiul ei), pentru iubire (soțul ei), pentru visul meu!„, se arată în videoclipul postat de artistă.

Blondina are succes pe plan profesional, dar nu poate uita trecutul și momentele dificile prin care a trecut. Adda a postat în urmă cu câteva zile o poveste din adolescența ei, în care explica că încă de pe atunci s-a confruntat cu anxietatea și depresia. „(…) Ușor, ușor începeam să o iau razna. Nu știam exact ce, dar așteptam. Telefonul suna din ce în ce mai rar, în afară de părinții mei și o prietenă bună nu mă suna nimeni. (…) Realitatea era alta: singurătate, depresie. Nu aveam pe nimeni, eram eu și cu mine. (…).”, a povestit Adda pe pagina ei de Instagram.

Adda suferă de o boală rară de piele

În vârstă de 29 de ani, Adda a dezvăluit că suferă de dermografism, o boală rară de piele, cunoscută și sub numele de urticarie dermatografică. Vedeta a vrut să atragă atenția asupra acestei boli și spune că s-a simțit rușinată de multi ori din această cauză.

„Patru luni şi ceva cu dermografism. Patru din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viaţa. Este o boală imprevizibilă. Cu zile bune şi zile mai puţin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt ruşinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îţi afectează viaţa fizic. O afectează psihic pentru că lumea vorbeşte, batjocoreşte şi mai e categoria care ştie leacul suprem. Şi eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă minune! Trebuie să ai mereu grijă să porţi haine moi şi largi, să nu te loveşti, să nu te zgârii. Pentru că, dacă te atingi un pic, efectiv îţi apar desene pe piele. Uneori apar şi când nu faci nimic.”, a spus Adda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: