Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. De la ce a pornit totul: „Măi, vedeto”

Adela Popescu a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. De la ce a pornit totul: „Măi, vedeto”

GALERIE FOTO (5)

Se prea bine știe că Oana Zăvoranu are replici acide și că nu lasă să-i scape nicio vedetă care ar „calca pe bec” în mediul online. Așa a ajuns Adela Popescu în vizorul ei. Aceasta din urmă ar fi publicat niște clipuri video pe care „querida” le-a catalogat drept „inadmisibile”. Iată despre ce e vorba!

Adela Popescu, reclamă la scutece pentru bebeluși

Mamă a trei băieței, Adela Popescu postează des în mediul online produse destinate bebelușilor, pentru a le oferi idei și sfaturi altor mămici. Așa a făcut și zilele trecute când a recomandat niște scutece.
La scurt timp de la acest moment, Oana Zăvoranu a lansat un atac la adresa Adelei, reclamând că aceasta din urmă nu și-a anunțat urmăritorii că e vorba, de fapt, de o reclamă. Oana e de părere că orice parteneriat plătit al vedetelor trebuie anunțat, pentru ca cei care o urmăresc să fie la curent cu acest aspect.

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Adelei Popescu

În stilu-i caracteristic, Oana Zăvoranu a lansat replici acide la adresa Adelei Popescu:  „Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval.

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”.

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”. Auziţi, când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta „vuitton”. Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: