Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a revenit în industria muzicală. Motivul pentru care a renunțat la muzică cu ani în urmă

Adela Popescu a revenit în industria muzicală. Motivul pentru care a renunțat la muzică cu ani în urmă

GALERIE FOTO (2)

Înainte să fie gazda emisiunii „Vorbește lumea” și să-și bucure spectatorii în fiecare dimineață, Adela Popescu era una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe din țara noastră. S-a afirmat pentru talentul său încă de la începutul carierei, dar în cele din urmă a ales televiziunea pentru viitorul său, explicând de ce a făcut această alegere. Recent, a revenit în muzică și a oferit un spectacol deosebit publicului său. 

Motivul pentru care Adela Popescu a renunțat la muzică cu ani în urmă

La începutul anilor 2000, Adela Popescu s-a numărat printre actorii care au dat viață personajelor îndrăgite din telenovele românești. Ulterior, a apărut în câteva seriale și s-a lansat în muzică, iar publicul a fost foarte încântat de talentul și aparițiile sale.

Primul său album s-a numit „Lacrimi de iubire”, întocmai ca telenovela care a făcut-o celebră. Melodiile sale au fost iubite de români, iar astăzi sunt încă ascultate și apreciate.  Adela a mărturisit că muzica a fost mereu cea mai mare pasiune a sa, pe care și-a dezvoltat-o încă din copilărie. A cântat cu fiecare ocazie, iar soarta a răsplătit-o cu o carieră de succes.

„Când era o nuntă în sat, mă împrieteneam cu lăutarii și știam când e programul de sarmale, iar atunci îi rugam să cânt și eu o melodie și mă lăsau. Pentru mine era fericire să cânt în autobuz. Făceam lecții de pian și mergeam în fiecare vineri, cu rata de 5 dimineața la Drăgășani să fac piat. În autobuz mă ridicam în picioare și întrebam: ‘nu vă supărați, pot să vă cânt și eu o melodie?’ Unii răspundeau, alții nu, nu conta, eu mă ridicam și cântam melodii de la Lordana Groza, de la Holograf, de la Laura Stoica”, a spus Adela Popescu.

În anul 2011 Adela Popescu s-a alăturat trupei Fly Project, însă ulterior a preferat să renunțe la rolul său de solistă. A explicat atunci că este implicată în mult prea multe proiecte pentru a avea timpul necesar unei cariere în muzică.

„E complicat. Dacă scoți o piesă, iar ea intră pe radio, trebuie să te duci la concerte cu ea, ca să scoți bani. Or eu nu am timp să merg la concerte în acest moment”, – a explicat artista, live pe pagina de Facebook a revistei Elle.

Adela Popescu a revenit în industria muzicală

Ziua de 1 Decembrie i-a adus împreună din nou pe membrii trupei Fly Project, care au cântat alături de Adela Popescu la Unirea Zu. Au interpretat piese cunoscute precum „NU’, „Privirea ta’, „Bun rămas’ și „Mi-e dor de noi’, iar prezentatoarea de la „Vorbește lumea” s-a simțit minunat cu microfonul în mână.

După aproape 10 ani de pauză, Adela a demonstrat încă o dată că este o artistă deosebită. S-a simțit minunat pe scenă, iar rezultatul a fost unul într-adevăr deosebit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: