Redactia.ro
Home » TV » Adela Popescu, despre primele zile în noua casă. „Am avut și o provocare”

Adela Popescu, despre primele zile în noua casă. „Am avut și o provocare”

GALERIE FOTO (8)

Adela Popescu pare mai fericită ca niciodată, după ce a făcut schimbări importante în viața sa. Prezentatoarea TV este căsătorită cu Radu Vâlcan și are doi băieți, motiv pentru care au ales să se mute și într-o nouă locuință. 

Adela Popescu, despre primele zile în noua casă

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales să se mute în casă nouă. Mutarea a avut loc pe 24 decembrie. „Ne-am bucurat de o nouă experiență în casa asta nouă care ne aduce deja foarte multă bucurie”, a spus Adela pe contul său de Instagram.

Prezentatoarea de la PRO TV a declarat că a avut și o provocare în momentul în care a intrat în noua casă. „În clipa în care am deschis ușa și am intrat, e adevărat că mirosea a curat pentru că fusese o echipă care făcuse curățenie, lucrurile erau așezate, perdelele erau puse. Eu nu știam încă cum arătau perdelele, văzusem doar pozele.

Am avut un sentiment incredibil. Am deschis ușa și am zis: «Doamne, îți mulțumesc că simt asta!». Aveam foarte mari emoții. (…) Prima senzație a fost WOW. Din momentul acela am zis: «Gata, aici rămânem!». N-am mai dormit nici măcar o dată dincolo. (…) Am avut și o provocare legată de copii. Ne spuneau, în special Alexandru, că el nu dorește să vină la casa nouă, că el vrea să rămână la casa veche”, a spus Adela.

Însă, ajunși în noua casă, unde camera copiiilor era deja amenajată, Alexandru și Andrei nu și-au mai dorit să plece. Adela a menționat că au mizat pe nou, astfel încât copiii să nu își mai dorească să plece.

,,E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem niște uși care nu se văd. Când ești la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem cei de vârsta a doua.

În dormitor am hotărât să punem un televizor, deși în locuința cealaltă nu aveam. Doar pentru că dormitoarele nu sunt pe același etaj cu livingul. Dacă vrem după ce adorm copiii să ne uităm la un film, să o facem din dormitor [aproape de ei]. În dormitor avem televizorul, patul, dressingurile noastre, baia. Atât. Niciun tablou, comodă, doar noptierele și luminile. Vreau să fie totul aerisit. Strictul necesar”, a mai spus Adela.

 

Adela Popescu, al treilea copil?

Adela Popescu s-a dat de gol în mediul online! Vedeta a postat pe apginile sale de socializare o felicitare primită de sărbători de la soacra ei, mama lui Radu.

Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți 5 sănătoși. Cu multă dragoste, la mulți ani! Mamaia Ilonka”, scrie în mesajul felicitării.

Adela a menționat că, pe lângă revenirea lui Cove în platou, care este infectat cu COVID-19, mai are o surpriză.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: