Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, despre revenirea spectaculoasă la Vorbește Lumea: „Aștept noi provocări. Dorința mea acum este să…”

Adela Popescu, despre revenirea spectaculoasă la Vorbește Lumea: „Aștept noi provocări. Dorința mea acum este să…”

Adela Popescu, despre revenirea spectaculoasă la Vorbește Lumea

Adela Popescu a vorbit despre revenirea spectaculoasă la Vorbește Lumea. Iată detaliile!

Adela Popescu, despre revenirea spectaculoasă la Vorbește Lumea

Adela Popescu s-a întors de la cârma emisiunii, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar acum revine în platoul emisiunii pe care o moderează, „Vorbește Lumea”. Iată ce declară despre reîntoarcerea ei:

Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie. Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc. Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări”, a declarat Adela Popescu pentru Playtech.ro.

Adela Popescu, despre viața cu trei copii

Adela Popescu are trei băieți alături de Radu Vâlcan, iar creșterea micuților este o reală provocare:

„Depinde, la noi în casă niciodată nu sunt toți suficient de mari. Deci tot timpul mai este unul mic mic. Acum, spre exemplu, dacă cu Alexandru, care are 6 ani jumate, putem să avem un dialog, cu cel de 4 ani începem, mai avem unul de un an jumate, deci practic ne strică combinația orice s-ar întâmpla, așa că mai discutăm peste vreo 3 ani jumate.

Avem un copil care nu ne solicită. Este foarte conștiincios, am vaga bănuială că ceilalți doi nu vor fi așa, dar ăsta mare e foarte cuminte și echilibrat și vrea să facă treabă, nu ne creează probleme”, a mai adăugat Adela Popescu pentru sursa citată.

Adela Popescu, răsfăț în Dominicană

Trustul PRO TV i-a pus la dispoziție Adelei Popescu o cazare într-o vilă de lux, extrem de încăpătoare, pentru ca atât ea în timpul liber, cât și soțul Radu Vâlcan și cei trei micuți ai lor să aibă spațiu și toate condițiile necesare.

Aceștia au avut la dispoziție o întreagă echipă care are grijă să nu le lipsească nimic, pe toată perioada șederii, de la mâncare până la curățenie. Același „tratament preferențial” l-a avut și Cabral Ibacka, desigur.

Din păcate Adela Popescu a rămas singură în Dominicană, după ce soțul Radu Vâlcan va lua doi dintre copii și va reveni în țară, potrivit Fanatik.ro.

 

Surs foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: