Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, probleme cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea tv a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Adela Popescu, probleme cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea tv a făcut dezvăluiri surprinzătoare

GALERIE FOTO (4) Adela Popescu, probleme cu Radu Vâlcan.

Adela Popescu, probleme cu Radu Vâlcan. Cei doi prezentatori sunt căsătoriti de ani de zile și au împreună trei copii. Anul trecut, Adela Popescu l-a adus pe lume pe mezinul familiei, Adrian. Recent, vedeta a declarat că petrece puțin timp cu soțul ei de când au devenit părinți, iar acest lucru o nemulțumește.

Adela Popescu, probleme cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea tv a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Prezentatoarea tv a declarat că viața i s-a schimbat complet după ce a devenit mamă. Adela a declarat că timpul petrecut cu Radu Vâlcan a devenit tot mai scurt din cauza copiilor și chiar susține că acest lucru o nemulțumește. Deși pare împlinită din toate punctele de vedere, prezentatoarea de la Pro tv este nemulțumită de faptul că nu are destul timp pentru soțul ei. Chiar ea a mărturisit că îi este dor de o vacanță doar în compania lui Radu, dar știe că acest lucru nu mai este posibil. Cei doi nu reușesc să se împartă pentru a petrece timp în doi și în același timp să se ocupe de copii.

„Ne e tare dor de o vacanță,în doi a spune. E tare complicat acum, nu știm cum sa ne impartim sau cum să-i impărtim. În plus cel mic este înca alăptat și deci trebuie oricum sa plecam cu el. Deja e la vârsta in care nu are stare deloc, nu mai e un bebelus in care sta cuminte acolo”, a mărturisit Adela Popescu.

Cu toate astea, Adela mărturisește că nu poate sta departe nici de copiii ei, dar nici nu poate sta mai mult singură cu Radu pentru că se simte vinovată. ”Când vine vorba de băieții mari, ei chiar nu se mai pot separa. Sunt atat de legati incat nu mai putem sa-i despărtim acum, nu putem pleca cu unul si fara celalalt. Și oricum nu mai pot. Am sentimentul că inima mea nu e întreagă, mi se pare că sunt nedreapta daca as face asta, nu pot, deci nu pot. (…)”, le-a mai povestit Adela Popescu fanilor săi.

Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Pe vremea când Radu Vâlcan intra în lumea telenovelelor, Adela Popescu forma un cuplu cu Dan Bordeianu. Adela și Radu s-au cunoscut în serialul ”Iubire și onoare”, iar acesta a fost momentul în care actorul avea să se îndrăgostească de celebra actriță. „Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii. Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

(…) Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, povestește Radu Vâlcan pentru VIVA.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: