Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți pentru a treia oară? Urarea care i-a dat de gol

Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți pentru a treia oară? Urarea care i-a dat de gol

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din showbizul autohtone. Mai mult, au o familie extrem de frumoasa si apreciata in randul fanilor sai. Insa unde a fost loc de doi copii, e loc si de al treilea, putem spune, nu-i asa? O urare din partea uneia dintre cele mai apropiate persoane de cei doi i-a dat de gol.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cuplurile cele mai apreciate din showbiz, însă o imagine postată vedeta TV în mediul online i-a luat prin surprindere fani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți a treia oară?

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care nu s-au ferit deloc să o arate fanilor lor. Din iubirea lor au rezultat doi copii frumoși. Dintr-o postare făcută de Adela Popescu reiese că familia se mărește.

După ce au adus pe lume pe cei doi copii ai cuplului, a venit întrebarea și dacă doresc să mai devină părinți pentru a treia oară. Iar cele două vedete nu au exclus această nouă ipostază.

Mai mult, Radu Vâlcan a mărturisit, în urmă cu mai mult timp, că își dorește ca Adela Popescu să aducă pe lume și o fetiță.

“Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, spunea Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp, potrivit SpyNews.

Urarea care i-a dat de gol

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a publicat pe pagina sa de socializare o imagine cu o urare primită de la una dintre cele mai apropiate persoane din viața celor două vedete.

Este vorba de mama soacră a Adelei Popescu, care le-a transmis celor doi un mesaj emoționant de Anul Nou.

Interesant este că femeia le-a dorit să vină barza, iar toți cinci să fie fericiți… Deși familia lor este, momentan și oficial, formată din Adela, Radu și cei doi micuți ai lor.

Așadar, se poate înțelege că Adela Popescu este din nou însărcinată, iar cuplul așteaptă cea de-a treia minune a familiei.

„Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka.”, le-a transmis celor doi mama lui Radu Vâlcan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: