Redactia.ro
Home » Monden » Adele a întors toate privirile cu ultima sa apariție. Vedeta a îmbrăcat o ținută de 20.000 de dolari

Adele a întors toate privirile cu ultima sa apariție. Vedeta a îmbrăcat o ținută de 20.000 de dolari

GALERIE FOTO (2)

Adele a trecut în ultimii doi ani printr-o transformare uluitoare, care a ajutat-o să treacă peste unul dintre complexele care au urmărit-o de la începutul carierei: greutatea sa. După un divorț dureros, artista a slăbit nu mai puțin de 50 de kilograme, iar acum se simte mai bine ca niciodată. Ultima sa apariție demonstrează din plin acest lucru și ținuta pe care a purtat-o a întors toate privirile. La brațul noului său partener, a îmbrăcat o ținută estimată la 20.000 de dolari.

Adele a întors toate privirile cu ultima sa apariție. Vedeta a îmbrăcat o ținută de 20.000 de dolari

În vârstă de 33 de ani, Adele se numără printre cele mai iubite artiste internaționale. Vocea sa a cucerit și a emoționat milioane de oameni, care o apreciază pentru puterea de care a dat dovadă de când a intrat în atenția publicului.

Pentru mult timp, artista a fost criticată pentru greutatea sa, chiar dacă acest lucru nu i-a impactat în niciun fel abilitățile muzicale. Separarea de soțul său din 2019 avea însă să schimbe totul pentru Adele, întrucât a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. S-a retras din fața camerelor de luat vederi și a slăbit nu mai puțin de 50 de kilograme, iar acum este parcă de nerecunoscut.

Pe lângă aspectul său fizic uimitor, vedeta îmbracă ținute deosebite, care reușesc negreșit să întoarcă toate privirile. Recent, s-a afișat la un meci MBA alături de noul său iubit, Rich Paul, purtând câteva piese deosebite.

Adele a optat pentruo haină cu imprimeu leopard la meciul de baschet, precum și pentru o rochie cu același model. Ținuta a fost completată perfect de o pereche de cizme Manolo Blahnik de piele neagră și până la genunchi, care i-au scos perfect în evidență calitățile fizice.

Conform informațiilor apărute în presa internațională, ținuta artistei a costat în total nu mai puțin de 20.000 de dolari. Haina impresionantă pe care a ales-o este un model deosebit, confecționată din piele de vițel, a cărui valoare ar fi de 14.000 de dolari. La aceasta se adaugă rochia, de 3.180 de dolari și cizmele, cu un preț de 1.375.

La acest calcul nu a fost însă inclus frumosul inel cu diamant pe care Adele îl poartă pe deget, a cărui valoare ar depăși un milion de dolari. Publicația Page Six Style că scânteia Lorraine Schwartz pare să aibă aproximativ 10 carate, iar zvonurile despre logodna dintre Adele și Rich Paul nu au încetat să apară.

Adele a dat o nouă șansă iubirii

După un mariaj eșuat, Adele și-a găsit fericirea în brațele lui Rich Paul, agentul lui LeBron James, în vârstă de 39 de ani. Cei doi au apărut adesea împreună la diferite evenimente, iar artista a făcut câteva declarații emoționante despre legătura lor.

Din câte se pare, este extrem de îndrăgostită, iar sentimentele ce o leagă de Rich sunt foarte puternice.

„Este pur și simplu hilar. Oh, este atât de amuzant, e hilar, da. Și foarte inteligent. Știi, el este foarte, foarte inteligent. Este  incredibil să-l vezi făcând ceea ce face. Mă iubește și sunt deschisă să iubesc și să fiu iubită de altcineva. Este foarte interesant să-mi văd reacția în general la orice mă doare acum, când mă simt atât de sigură pe mine, și aici nu vorbesc doar de romantism”, a declarat Adele în interviul oferit pentru Oprah Winfrey.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: