Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu a apărut goală pe Internet. Cum s-a fotografiat vedeta

Adelina Pestrițu a apărut goală pe Internet. Cum s-a fotografiat vedeta

GALERIE FOTO (3) Adelina Pestrițu se întoarce în televiziune

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Fosta prezentatoare stârnește imaginația internauților, prin ipostazele în care apare. 

 

Cum s-a lăsat fotografiată

Adelina Pestrițu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază extrem de hot. Bruneta a stârnit imaginația internauțilot șis-a fotografiat goală, acoperită doar de un prosop.

Fosta prezentatoare s-a fotografiat într-o ipostază des întâlnită pe rețelele de socializare. Diva instagramului a apărut cu un prosop înfășurat pe cap, unul pe corp și cu o cană de cafea în mână. Diva Instagramului a strâns peste 20.000 de aprecieri de la fanii ei. Adelina Pestrițu a ținut să le arate fanilor și un pont pentru o zi frumoasă de weekend.

„Cateva tips-uri de relaxare pentru weekend:
1. O baie friebinte, scrub si uleiuri esentiale.
2. Netflix -un serial captivant. Recomand “Dynasty”, “Casa de Papel”, “The Crown”, “The Island”.
3. O cafea aromata savurata in liniste sau un ceai fierbinte🌴
4. Muzica: Jazz & Chill Out
5. Lumanari si betisoare parfumate
Enjoy your weekend 🌬”, a scris Adelian pe Instagram.

 

Oana Zăvoranu, atac direct la Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a fost defăimată complet de Oana Zăvoranu.

,,Querida” le-a făcut praf pe vedetele din România. Oana Zăvoranu nu s-a oprit la Christina Ich și la Oana Roman, ci a atacat-o și pe Adelina Pestrițu.Bruneta nu s-a abținut să își spună punctul vedere și a atacat-o pe fosta prezentatoare în mediul online. Adelina a fost victima ,,Queridei”, în urma noului atac pe care l-a lansat. Oana a postat la InstaStory câteva poze cu Adelina, în timp ce aceasta anunța un Giveaway.

Le-ai mai pregătit gainilor niste creme expirate? Imi provoci voma!!!!Circăreasa bârnoasă va zice să vă puneti ceasul să sune!!!, a spus Oana Zavoranu despre Adelina Pestritu.

„Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită…”, a spus Adelina.

La întrebarea ,,Ce părere ai despre Adelina Pestrițu?”, Oana Zăvoranu a răspuns tranșant. ,,Ce e aia? Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?..Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: