Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu a făcut anunțul! Ce spune bruneta despre al doilea copil: ”Zeny e nerăbdătoare să aibă un frățior”

Adelina Pestrițu a făcut anunțul! Ce spune bruneta despre al doilea copil: ”Zeny e nerăbdătoare să aibă un frățior”

Adelina Pestrițu a uimit pe toată lumea în momentul în care a declarat că își dorește să devină din nou mamă, iar fiica sa este în culmea fericirii. Recent, bruneta a dat vestea în cadrul unei emisiuni TV, iar fanii săi au rămas cu gura căscată.

Nu mai este niciun secret faptul că Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite femei din mediul online. Aceasta a renunțat la cariera TV și s-a reorientat către cariera de influencer, strângând o comunitate destul de mare de persoane. Totuși, fosta parteneră a lui Liviu Vârciu nu își neglijează nici rolul de mamă și soție, iar imaginile postate pe rețelele de socializare sunt dovada.

Adelina Pestrițu, hotărâtă să devină din nou mamă

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au construit o relație solidă timp de 7 ani. În această perioadă, au trecut prin numeroase încercări, dar au reușit întotdeauna să demonstreze că dragostea lor este mai puternică decât orice obstacol. În prezent, cei doi se bucură de o viață liniștită și fericită, iar familia lor a fost binecuvântată cu adorabila lor fetiță, Zeny.

În cadrul unui interviu recent acordat lui Cătălin Măruță, Adelina Pestrițu a dezvăluit planuri interesante pentru viitor. Aceasta și soțul ei își doresc cu ardoare să aducă pe lume un al doilea copil. Deși au trecut prin momente dificile, cei doi au învățat că nimic nu poate sta în calea iubirii lor și a visului de a construi o familie frumoasă.

Un moment surprinzător din interviu a fost legat de o întrebare despre nunta de cristal, un moment tradițional în viața de căsnicie. Cu toate acestea, răspunsul lui Adelina Pestrițu a fost neașteptat: ea și-ar dori mai degrabă un botez. Fetița lor, Zeny, pare nerăbdătoare să devină o soră mai mare sau să aibă un frățior sau o surioară. Adelina Pestrițu și soțul său sunt determinați să transforme acest vis în realitate și să ofere micuței Zeny un tovarăș de joacă și un prieten pentru viață.

Cătălin Măruță: Mă gândeam acum că poate urmează să sărbătoriți vreo nuntă, știi cum e. De cristal, de…

Adelina Pestrițu: Sau poate vreun botez.

Cătălin Măruță: Hopa! Îți mai dorești?

Adelina Pestrițu: Doamne ajută, pune și tu un acatist. Poate vin data viitoare cu vreo veste bună la tine. În ultima perioadă Zeny cam bate în ușă.

Cătălin Măruță: Și tu ce îi răspunzi?

Adelina Pestrițu: I-am spus că pentru asta trebuie să facem un bilețel, să-l citim în fiecare seară când spunem rugăciunea.

Cătălin Măruță: Dar și tati și mami își doresc?

Adelina Pestrițu: Da. Și tati și mami.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: