Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu a făcut anunțul mult așteptat legat de sarcină! Toată lumea a felicitat-o: „Am făcut testul…”

Adelina Pestrițu a făcut anunțul mult așteptat legat de sarcină! Toată lumea a felicitat-o: „Am făcut testul…”

GALERIE FOTO (3)

Adelina Pestrițu a făcut anunțul mult așteptat legat de sarcină! Vedeta i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a afăcut o postare emoționantă pe Instagram. Toată lumea a felicitat-o: „Am făcut testul…”.

Adelina Pestrițu a făcut anunțul mult așteptat

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar rodul iubirii lor este Zenaida. Vedeta a preferat să-și țină fetița departe de ochii lumii, chiar dacă în primii ei ani de viață toată lumea știa cum arată. Ei bine, acum fosta prezentatoare TV nu vrea să mai posteze fotografii sau filmulețe cu fiica ei. Nici la petrecerea dată de ziua micuței Zeny, Adelina nu a postat nici măcar o fotografie cu fetița. Vedeta spune că toată lumea o va revedea pe Zeny, pe internet, la momentul potrivit.

Adelina Pestrițu a declarat că este cea mai bună decizie pe care a putut să o ia deoarece și-a dat seama că intimitatea copilului ei este una foarte importantă. Vedeta a spus că dacă cea mică își va dori când va crește mai mare să apară public atunci are parte de toată susținerea ei.

Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă”, spunea influencerița.

„Am făcut și eu testul”

Cât despre o nouă sarcină, Adelina spunea, acum ceva vreme, că ar mai vrea să aibă un copil. Iată că, vedeta a făcut un test, care se făcea pe vremuri și care-ți spunea câți copii o să ai. Mai în glumă, mai în serios a reieșit că Adelina va avea doi copii. Unul deja îl are, deci urmează și al doilea, cum a dat de înțeles fosta moderatoare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini