Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu a primit un diagnostic neașteptat după o radiografie pulmonară. Ce simptom a trimis-o urgent la medic

Adelina Pestrițu a primit un diagnostic neașteptat după o radiografie pulmonară. Ce simptom a trimis-o urgent la medic

Adelina Pestrițu a primit un diagnostic neașteptat după o radiografie pulmonară. Ce simptom a trimis-o urgent la medic

Adelina Pestrițu a primit un diagnostic neașteptat după o radiografie pulmonară. Iată ce simptom a trimis-o urgent la medic!

Adelina Pestrițu: „De când am avut problema aceea cu Covid-ul…”

Adelina Pestrițu a trecut printr-o perioadă mai puțin plăcută în ceea ce privește sănătatea ei, confruntându-se cu o tuse persistentă care nu îi dădea pace. Din dorința de a fi sigură că totul este în regulă, vedeta a decis să facă o vizită la medic și o radiografie pulmonară. Vestea bună a fost că nu avea nicio problemă majoră cu plămânii și că totul părea să fie în regulă, fiind vorba doar de o afecțiune superficială. Specialistul i-a prescris un tratament și i-a oferit câteva recomandări pentru a se simți mai bine.

„Sunt la programare, pentru că am tusea despre care v-am povestit. Am venit să mă asigur că toate sunt la locul lor. Sunt bine, mi-am făcut și radiografie pulmonară, care arată foarte bine, spune doamna doctor. Am ceva foarte superficial, asta este concluzia, pentru care o să iau niște medicamente o perioadă scurtă de timp și o să fiu bine, dar în aer condiționat va trebui să stau, nu am ce să fac.

Doamna doctor mi-a dat niște medicamente care să mă întărească și care să vindece tusea asta enervantă pe care o am. Treaba e că mă bucur foarte mult că am făcut radiografia, pentru că de când am avut problema aceea cu Covid-ul nu am mai făcut o radiografie de verificare și în mod normal se face imediat după ce termini tratamentul, așa că bine că am bifat și asta.”, le-a spus Adelina Pestrițu fanilor din mediul online.

Adelina Pestrițu a primit un diagnostic neașteptat după o radiografie pulmonară

Totuși, în timpul investigației medicale, s-a descoperit o altă problemă neașteptată: Adelina Pestrițu avea un început de scolioză. Acest diagnostic a venit ca o surpriză, deoarece vizita la medic era inițial pentru tusea neexplicată. Cu toate acestea, bruneta a luat vestea cu încredere și hotărâre și a promis că va face tot posibilul pentru a rezolva și această problemă de sănătate.

Deși descoperirea unui început de scolioză poate fi o veste neașteptată, este important ca Adelina Pestrițu să fie optimistă și să acționeze prompt pentru a preveni agravarea afecțiunii. Scolioza este o afecțiune a coloanei vertebrale caracterizată prin curbarea laterală a acesteia, și de cele mai multe ori poate fi tratată sau îmbunătățită cu ajutorul exercițiilor fizice adecvate, fizioterapiei și purtării unei corecții ortopedice, dacă este necesar.

„Dar știți că se întâmplă ca atunci când mergi la spital să te cauți de una și să dai de alta? Doamna doctor, văzând radiografia mea, m-a anunțat că am un început de scolioză, deci coloana mea e ușor nehotărâtă. O să o rezolv și pe asta, o să fiu mai atentă cu greutățile pe care le ridic”, a mai spus Adelina Pestrițu..

Sursa foto: InstaStory

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: