Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. Alegerea făcută de brunetă nu a fost văzută cu ochi buni de internauți

Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. Alegerea făcută de brunetă nu a fost văzută cu ochi buni de internauți

GALERIE FOTO (7) Adelina Pestrițu are un nou animal de companie.

Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. După ce și-a pierdut „cea mai bună prietenă”, pe cățelușa Nobby, Adelina Pestrițu și-a luat un nou animal de companie. De această dată, vedeta a făcut o altă alegere, care nu prea a fost pe placul internauților. Cine este noul membru al familiei?

Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. Alegerea făcută de brunetă nu a fost văzută cu ochi buni de internauți

Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. Adelina Pestrițu a devenit cunoscută în lumea showbiz-ului de pe vremea când era căsătorită cu Liviu Vârciu. După despărțirea deloc liniștită de artist, Adelina și-a luat avânt în lumea televiziunii, devenind una dintre cele mai apreciate vedete din România. Bruneta are mii de urmăritori pe paginile de socializare, aceasta ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și când câțelușa ei, Nobby, a murit din cauza unor probleme grave de sănătate.

Adelina a suferit și le-a arătat susținătorilor ei cât de mult a ținut la micuța Nobby. Pentru a-i alina suferința provocată de moartea cățelușei, soțul său, Virgil i-a făcut cadou o pisică din rasa Sphynx. Extrem de încântată de noul membru al familiei, Adelina a postat pe Instagram o fotografie cu noul animal de companie, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. „Dragii mei prieteni, astazi vreau sa va fac cunostinta cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit in dar de la Virgil. RA a venit in viata mea dupa o pierdere care mi-a lasat un gol imens in suflet. Pe Nobby nu are cum sa o inlocuiasca nimeni si nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem inainte cu speranta ca dorul de ea sa ne fie alinat in timp, se spune ca el le vindeca pe toate.RA se simte deja foarte bine in familia noastra, iar de noi nu mai zic, suntem topiti. Sphynx-ul este o specie rara si sensibila, dar deosebita si cu multe calitati. Bine ai venit langa noi, RA! Daca vreti sa-i transmiteti urari de bun venit, le puteti scrie in comentarii! Promit sa i le citesc!”, a scris Adelina Pestrițu pe instagram.

Reacția fanilor săi a fost împărțită

Pisicile din rasa Sphynx nu au blană, iar aspectul lor este total diferit de cel al unei pisici normale. Astfel, părerile internauților despre RA, noul membru al familiei Pestrițu au fost împărțite. Dacă unii au felicitat-o pe Adelina pentru noua alegere, alții au fost sceptici și nemulțumiți de RA. „Doamne, este înfricoșător. Iubesc pisicile, dar aceasta pare înfricoșătoare.”, a scris un prieten virtual de-al Adelinei.

În urmă cu câteva săptămâni, Adelina Pestrițu a pierdut-o pe Nobby, patrupedul de 11 ani. Nobby era nedespărțită de brunetă, dar aceasta a murit din cauza unor afecțiuni grave. „Nobby a avut cancer metastazic, tumori, AVC. Unde mai pui și cei 11 ani care la animăluțe înseamnă 77”, a explicat Adelina moartea cățelușei ei dragi. Ce să mai pui că Nobby a murit chiar de Ziua Îndrăgostiților, care de acum va fi una tristă pentru ea. „Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot, pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: