Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu este în doliu! Cea mai bună prietenă a ei a murit! ”Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

Adelina Pestrițu este în doliu! Cea mai bună prietenă a ei a murit! ”Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

GALERIE FOTO (5) Adelina Pestrițu este în doliu! Cea mai bună prietenă a ei a murit! ”Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

Adelina Pestrițu trăiește acum cele mai grele clipe! Cea mai bună și loială prietenă a ei a murit! Aceasta a apărut în viața ei într-un moment greu și i-a readus fericirea și pofta de viață.

Adelina Pestrițu este în doliu

Adelina Pestrițu este sfâșiată de durere! Vedeta a pierdut o ființă foarte importantă pentru ea. Este vorba despre bichon-ul acesteia, Nobby, care s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, iar vedeta mărturisește că nu știe cum să facă față durerii.

Adelina Pestrițu este în doliu! Nobby a murit în urmă cu foarte puțin timp. După 11 ani, este pentru prima dată când vedeta și Nobby sunt departe una de cealaltă, însă amintirea cățelușei va dăinui veșnic în inima și în sufletul brunetei.

”Nu sunt pregătită să mă despart atât brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot, pentru că știu că te vei întoarce la mine într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby!”, a scris Adelina într-un mesaj la InstaStory, alături de poză cu cățelușa.

Adelina Pestrițu este în doliu! Cea mai bună prietenă a ei a murit! ”Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

Cum a apărut Nobby în viața Adelinei Pestrițu

Nobby i-a readus bucuria Adelinei Pestrițu. Cele două s-au salvat reciproc și au legat o relație specială. Înainte de a fi adoptată de Adelina, cățelușa a dus o viață foarte grea.

Adelina Pestrițu este în doliu! Nobby trăia în mizerie, nu era îngrijită de stăpâni și era lăsată flămândă mult timp. Când a auzit Adelina în ce condiții stă aceasta, a luat decizia de a o salva înstant. Din acel moment, cele două au devenit nedespărțite.

”Eram la o emisiune, eram la filmări și Nuami Dinescu povestea la masă despre un câine oropsit, că i se dă din joi în Paște de mâncare, că are PH-ul schimbat la blăniță din cauza mizeriei în care e ținut și nu se găsește nimeni să-l ia. Atunci, știam că am nevoie de un suflet lângă mine, eram singură și imediat m-am urcat în mașină cu Nuami, am mers la Câmpina, am luat-o, direct în brațe mi-a sărit, Nobby a simțit că urmează să aibă o viață bună și am dus-o la salon, am înfrumusețat-o instant. Chiar îmi amintesc că stătea lângă o pisicuță și nu-i făcea nimic, era foarte speriată, se uita timidă. Acum, dacă le vede, nu mă pot înțelege cu ea, se transformă, e pitbull”, a declarat Adelina în urmă cu câțiva ani

Nobby a venit în viața ei ca o rază de speranță, pentru că trecea printr-un divorț care a afectat-o enorm pe plan emoțional, iar cățelușa i-a readus bucuria de a trăi.

Adelina Pestrițu este în doliu! Cea mai bună prietenă a ei a murit! ”Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

”Nobby este viața și sufletul meu, dacă ar păți ceva nu cred că mi-aș mai reveni din șoc.  Mă aflam într-o perioada în care mă simțeam singură și părăsită de toată lumea, eram în perioada divorțului, iar Nobby a venit ca un pansament pentru rănile emoționale pe care le aveam. O iau cu mine absolut peste tot: filmări, restaurant, shootinguri, sala, vacanțe, job-uri prin țară etc. Are inclusiv pașaport. Nu o consider un cațel, ci copilul meu”, a povestit Adelina într-un interviu, în urmă cu 8 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: