Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, criticată dur de susținătorii săi după ce a umilit-o pe Adelina Pestrițu. Cum a reacționat vedeta

Iulia Albu, criticată dur de susținătorii săi după ce a umilit-o pe Adelina Pestrițu. Cum a reacționat vedeta

GALERIE FOTO (3) Iulia Albu, criticată dur de susținătorii săi

Iulia Albu, criticată dur de susținătorii săi după ce a umilit-o pe Adelina Pestrițu. Iulia Albu a criticat-o pe Adelina Pestrițu, motiv pentru care capitalul de imagine în fața românilor i-a scăzut considerabil. După ce bruneta a atacat-o pe creatoarea de modă, aceasta a contraatacat cu un mesaj public, citit în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Iulia Albu, criticată dur de susținătorii săi după ce a umilit-o pe Adelina Pestrițu. Cum a reacționat vedeta

Iulia Albu, criticată dur de susținătorii săi după ce a umilit-o pe Adelina Pestrițu. Iulia Albu a devenit cunoscută pentru criticile sale aduse vedetelor, fiind invitată în diverse emisiuni pentru a comenta ținutele persoanlor celebre din țară. Se știe că Iulia Albu este o persoană transparentă și nu se eschivează să spună adevărul, oricât de dur ar fi acesta. În urmă cu câteva zile, Iulia Albu a criticat-o dur pe Adelina Pestrițu, după ce bruneta a atacat-o pe Facebook printr-un mesaj în care a scos la iveală secrete din spatele existenței creatoarei de modă. După ce apele păreau că s-au liniștit, fanii Iuliei Albu au reacționat și au taxat-o dur pe rețelele de socializare. „Care este trăsătura ta fizica preferata? Sunt Iulia Albu si buzele mele sunt naturale. Nu am implanturi mamare, rinoplastii si nu simt nevoia sa “îmi îngheț” trăsăturile si sa ma transform intr-o păpușică din plastic. Moderația este TOTUL. Îmi ADOR nasul ușor acvilin. Da, am avut o intervenție la nivelul gleznelor, pe care, cel mai probabil o voi repeta. Tot cu moderație.Tu?”, a scris criticul de modă pe contul personal de Facebook.

Astfel, internauții au pus-o la zis, considerând că și vedeta și-a făcut modificări fizice de-a lungul anilor, dar nu recunoaște acest lucru. Mulți dintre ei au publicat în secțiunea de comentarii imagini cu iulia, pentru a marca diferența dintre aspectul buzelor de atunci și cel de acum. „Chiar nu cred că buzele sunt naturale. Se vede clar diferența/ Da, sunt naturale buzele 🙂 și doar buzele…/ Și la buze ai ceva modificat….sau poate e doar photoshop. Sigur buzele sunt ca în tinerețe (ironic)/ Buzele nu sunt chiar naturale. Acum câțiva ani erau 2 dungi, acum au alt volum”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor Iuliei Albu.

Iulia Albu a criticat-o pe Adelina Pestrițu

Iulia Albu a pus-o la zis pe Adelina Pestrițu, după ce aceasta a postat un mesaj care i-a șocat pe cei care o urmăresc. Celebrul critic a lansat un val de critici la adresa brunetei, cu toate că au colaborat în trecut. Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Iulia într-un singur cuvânt: cotcodac. Iulia Albu nu s-a lăsat mai prejos, așa că a postat un mesaj șocant despre Adelina. “Am ajuns aici. În punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care a putut doar 3,60 la BAC la limba română, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a scris Iulia Albu pe o postare urcată pe Instagram Stories. De asemenea, creatoarea de modă a subliniat la finalul mesajului că așteaptă replica brunetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: