Redactia.ro
Home » Monden » Război între Iulia Albu și Adelina Pestrițu! De la ce a pornit totul: ”Ți-ai găsit să faci bani din răutăți”

Război între Iulia Albu și Adelina Pestrițu! De la ce a pornit totul: ”Ți-ai găsit să faci bani din răutăți”

Război între Iulia Albu și Adelina Pestrițu! Fosta prezentatoare TV a făcut dezvăluiri uimitoare despre celebrul designer, de pe vremea când exista emisiunea ”Wowbiz”. Adelina Pestrițu îi aduce acuzații grave și a criticat-o dur. Iulia Albu nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat. De la ce a pornit, însă, totul?

Război între Iulia Albu și Adelina Pestrițu

Război între Iulia Albu și Adelina Pestrițu! Designerul și-a pus-o în cap pe fosta sa colegă de la „Wowbiz”, Adelina Pestrițu, după ce a spus că și-a modificat ”laba piciorului”, într-o poză și astfel, pare mai mare decât capul său. Adelina Pestrițu a catalogat-o drept ”răutăcioasă” în emisiunea ”La Măruță” și a răbufnit, ulterior, pe rețelele de socializare, după ce și Iulia Albu a revenit cu o postare despre același subiect.  Adelina Pestrițu a făcut dezvăluiri dure de pe vremea când erau colege la Kanal D.

Iulia Albu A Sfătuit-o Pe Adelina Pestrițu Să își Editeze Mai Discret Pozele Din Vacanță. „Este Mai Mare Decât Capul Ei” | Libertatea | Libertatea

Adelina Pestrițu lasă de înțeles într-o postare pe Instagram că Iulia Albu nu ar fi o femeie independentă așa cum se vrea și că e plătită pentru a fi răutăcioasă.

”Doamna care plimba găina prin platourile televiziunilor s-a simțit nițel deranjată de faptul că am ”îndrăznit” să o caracterizez ca fiind răutăciosă și totodată de consultanță oferită în mod gratuit vis a vis de trucurile pe care să le folosească atunci când face poze. Pentru că așa fac influencerii pe care tu îi detești. Că doar nu toate tragem de picioare în photoshop așa cum crede ea. Asta după mulți ani în care am ales să-i ignor comentariile pentru care e și plătită să le facă în mod constant. Nu pentru că am avut un motiv anume, ci pentru că i-am înțeles rolul și susțin femeile independente. Ea nu este una, dar se vrea! Iulicuța, mă bucur foarte mult că ți-ai găsit să faci bani din răutăți. Fiecare face ce poate și trebuie să trăiești și tu din ceva până la urmă, iar când nu ești capabil să îți câștigi existența din ceva valoros și civilizat, critici ce fac alții”, a spus Adelina Pestrițu despre Iulia Albu, pe rețelele de socializare.

Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu. "Este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT"

Adelina Pestrițu, detalii din culisele emisiunii ”Wowbiz”

Atunci când exista emisiunea ”Wowbiz”, prezentată de Mădălin Ionescu și Adelina Pestrițu, Iulia Albu avea o rubrică în care comenta ținutele vedetelor. Acum, Adelina deranjată de faptul că designerul o acuză că-și modifică pozele, dezvăluie despre Iulia Albu că era invidioasă pe femeile de succes din România și de aceea le critica, încât apoi să fie băgată în seamă. Mai mult, Adelina o acuză pe Iulia Albu că a furat un ceas și a mărturisit că designerul îi cerea bani cu împrumut.

”Eu știu mai bine cum stă treaba cu obsesiile tale, că doar am fost colege și mai știu și cât te deranjau fetele de succes din România, pe care ulterior le luai la ”tocat” în emisiunea pe care o moderan și erai fiartă să vezi reacțiile lor, ca să te simți băgată în seamă puțin. Cei 1.000 RON/emisiune te motivau cumplit. După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani. E o minune că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise, nu de la mine. Ah și ești atât de punctuală și prețioasă, încât și ceasurile dispar în prezența ta. Data viitoare când mai ai nevoie de bani, cred că cel mai simplu este să muncești pentru ei, nu să ne critici. Îți înțeleg rolul ”de doamnă iubitoare de înaripate”, dar până la o limită când mă trezesc din amnezie și-mi amintesc cine ești”, a mai adăugat vedeta în postarea sa.

Ce a purtat Iulia Albu pe cap la WOWbiz! Adelina Pestritu a obligat-o sa se aplece ca s-o miroasa - WOWBiz

Cum răspunde Iulia Albu acestor afirmații

Iulia Albu i-a dat replica Adelinei. Potrivit spuselor sale, fosta sa colegă și-a pierdut titulatura de influencer prin discursul său plin de ură. Ea nu se consideră răutăcioasă prin faptul că i-a comentat fotografia cu laba piciorului și spune că nu știe nimic despre bani și ceasuri.

”Astăzi, 22 ianuarie 2021, ea a încetat să mai fie un influencer. Discursul de ură la adresa oricărei persoane publice în mediul public este de natură de a provoca ”moartea” în online a oricărui influencer. Eu nu i-am zis nimic, am avut de comentat o fotografie și am spus că își micșorase capul și își făcuse laba piciorului prea mare. Este clar că eu nu i-am făcut acestei femei nimic, nu i-am spus absolut nimic, eu nici nu știu ce vrea ea să spună. N-am înțeles ce a spus ea acolo, despre bani și ceasuri. Nici nu-mi bat capul. Nu știu ce cărți citește ea”, a spus Iulia Albu  pentru SpyNews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: