Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Ștefania! Ce a spus vedeta despre iubita lui Speak

Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Ștefania! Ce a spus vedeta despre iubita lui Speak

GALERIE FOTO (2) Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Ștefania! Ce a spus vedeta despre iubita lui Speak

Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Ștefania, actuala iubită a lui Speak! Vedeta a avut numai cuvinte e laudă la adresa logodnicei fostului ei iubit. 

Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Ștefania

Adelina Pestrițu a acceptat una din provocările emisiunii lui Cătălin Măruță și a caracterizat printr-un cuvânt mai multe persoane care i-au fost arătate de către producătorii emisiunii. Printre aceste persoane s-a numărat și Ștefania, actuala logodnică a lui Speak, fostul iubit al brunetei.

Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Ștefania! Prezentatorul de la Pro TV a atenționat-o pe invitata lui că nu are voie să folosească același cuvânt de două ori, iar ea a respectat regula jocului. Antonia, Bianca Drăgușanu, Gina Pistol, Oana Roman și Ștefania s-au numărat printre divele care au primit câte un cuvând care să le descrie de la vedetă. Mulți dintre spectatori, dar mai ales dintre telespectatori au fost surprinși când au auzit adjectivul folosit pentru logodnica lui Speak.

La un moment dat, a apărut o fotografie HOT cu iubita lui Speak, iar Adelina Pestrițu a reacționat astfel: “Ștefania… haioasă! Am zis… Sexy!Foarte sexy”.

Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Ștefania! În timpul provocării, Adelina Pestrițu l-a caracterizat atât pe fostul ei soț, Liviu Vârciu, dar și pe fostul iubit, Speak.

De ce s-au despărțiti Speak și Adelina Pestrițu

Speak trăiește acum o frumoasă poveste de iubire cu Ștefania, dar această relație vine după un eșec destul de mare. Acesta a trecut printr-o despărțire dureroasă de vedeta Adelina Pestrițu. Cei doi s-au mutat împreună după doar o lună de relație, iar lucrurile păreau că merg extraordinar, însă după doi ani și jumătate de relație au decis să-și spună adio.

Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Ștefania! Ce a spus vedeta despre iubita lui Speak

Fanii vedetelor știu că cei doi au mimat la finalul relației o poveste care s-a terminat lin, în timp ce Adelina era surprinsă mutând-și lucrurile pe ascuns, ulterior lăsand un mesaj în mediul online unde a spus că cei doi au ales să se despartă. Ea a fost încântată atunci de atenția care i s-a oferit, dar nu și Speak, care dorea doar să se axeze pe cariera sa muzicală.

”După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a declarat atunci Adelina Pestrițu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: