Redactia.ro
Home » Monden » Ce ruşine pentru Adelina Pestriţu! Cu ce notă a putut să pice BAC-ul la Limba română

Ce ruşine pentru Adelina Pestriţu! Cu ce notă a putut să pice BAC-ul la Limba română

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu este un influencer  cunoscut în țara noastră și chiar primit un premiu pentru activitate sa în acest domeniu. Dar puțini știu ce studii are, de fapt, Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu câștigă bani din Instagram

Adelina Pestrițu este o prezență extrem de cunoscută în țara noastră, iar cariera ei s-a expandat rapid. Acum, ea câștigă sume frumoase din activitatea sa ca influencer, în special pe Instagram. Aceasta spune că muncește foarte mult pentru ceea ce are, indiferent de părerea altora.

”Mulți mă tot întreabă: tu ce faci toată ziua, doar poze și filmări? E un job full time, nu e atât de simplu. Nu am un salariu fix, implicarea îmi aduce bani. Într-o lună pot câștiga mai mult, alteori mai puțin. Eu pot să tolerez critci, dar să fie expuse civilizat”, a spus Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a picat Bacul. Ce materie i-a dat bătăi de cap

Acum are un succes foarte mare, chiar dacă la început aceasta a avut ceva probleme cu învățătura! Puțini știu acest lucru, dar Adelina Pestrițu nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat. De fapt, ea învățase pentru acest examen, dar a încurcat subiectele și a primit o notă deplorabilă la limba română. Adelina Pestrițu a obținut doar 3,60.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română”, a declarat Adelina Pestrițu.

Într-un final, ea a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat și chiar a terminat și Facultatea de Management. Totuși, cariera ei a fost în televiziune, una a prezentat nu mai puțin de două emisiuni. Chiar ea spune că a sacrificat multe pentru a ajunge unde e azi:

„Mi-am sacrificat viaţa personală, mi-am sacrificat sufletul, m-am transformat ca să reuşesc să ajung unde sunt astăzi, mi-am călcat pe suflet şi am umplut perna de lacrimi câteodată. Dar am ieşit în public cu zâmbetul pe buze. Am făcut multe sacrificii, dar nici un compromis”, a spus Adelina Pestrițu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini