Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu se îmbogățește pe zi ce trece. Cât câștigă vedeta din contractele de colaborare

Adelina Pestrițu se îmbogățește pe zi ce trece. Cât câștigă vedeta din contractele de colaborare

Adelina Pestrițu se îmbogățește pe zi ce trece

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare a mărturisit care este secretul successului ei cât câștigă din contractele de colaborare. 

Adelina Pestrițu se îmbogățește pe zi ce trece

În ultimii ani, Adelina Pestrițu a crescut enorm în topul celor mai urmăți influencer din mediul online. Vedeta are o grămadă de contracte care îi aduc lunar un venit considerabil și are o mulțime de beneficii. Aceasta a povestit care a fost factorul determinant, cel puțin în ultimul an, în drumul spre o carieră atât de prosper din punct de vedere financiar.

Adelina Pestrițu a cunoscut marele succes în 2019, atunci când a fost desemnat cel mai bun influencer din România de „E! People’s Choice Awards”. Imediat după acest premiu, vedeta a primit în continuu contracte de colaborare.

”Da, am simțit schimbarea din prima clipă. Aveam foarte multe contracte mari și înainte, însă pot spune că numărul lor s-a triplat, iar clienții noi continuă să apară într-un număr mare. Sunt recunoscătoare că un astfel de premiu internațional a ajuns în mâinile mele și, în plus, faptul că am fost prima persoană din România care l-a câștigat m-a făcut să mă simt foarte mândră. Mă onorează că am putut gusta, puțin, din succesul internațional și că, în sfârșit, se recunoaște activitatea unui influencer ca fiind ceva care chiar contează și are valoare.”,a dezvăluit Adelina pentru revista Ok!.

Vedeta și soțul ei au împreună o afacere

Pe lângă beneficiile pe care le are ca influencer, Adelina Pestrițu a început o afacere cu soțul ei, Virgil Șteblea. Aceștia au un magazin de ceasuri și bijuterii. Însă asta nu e tot. Fosta prezentatoare se bucură de un site de articole vestimentare, intitulat EDA, după inițialele ei.

“Business-ul cu ceasuri și diamante a funcționat în termeni normali, chiar și cu restricțiile impuse. Am încercat să ne adaptăm și să fim flexibili”, a explicat Adelina Pestrițu.

Virgil Șteblea este un om de afaceri prosper care a locuit o vreme în Germania. Cei doi la ora actuală unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz. Sunt împreună din 2017 și după lungi discuții la telefon, când s-au văzut pentru prima dată au fost fâstâceli, emoții, dar întâlnirea a durat șase ore, descoperindu-se unul pe altul, dându-și seama că sunt meniți să fie împreună.

Pe Adelina a atras-o la Virgil franchețea, maturitatea și că a simțit că se poate baza pe el. Virgil a fost fermecat de simplitatea, frumusețea, faptul că era și este foarte sinceră. Vedetei îi era frică să se mai apropie de cineva, dar încet, încet a descoperit că soțul ei este bărbatul care îi trebuie și o împlinește ca femeie. S-au mutat repede împreună, totul decurgând natural așa cum le place lor. Totul le place să meargă de la sine, ca relația dintre ei cu multă iubire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: