Redactia.ro
Home » Știri » Război în lumea showbiz-ului între Iulia Albu și Adelina Pestrițu. Care este motivul

Război în lumea showbiz-ului între Iulia Albu și Adelina Pestrițu. Care este motivul

Un nou conflict pare să se contureze în showbiz-ul românesc. Protagonistele scandalului sunt Adelina Pestrițu și Iulia Albu.

 

Care este motivul conflictului

Iulai Albu și Adelina Pestrițu s-au criticat dur în mediul online. Motivul conflictului este legat de vestimentația celor două femei.

Designerul Iulia Albu este deja recunoscut pentru modul tranșant în care comentează aparițiile publice ale vedetelor. Creatoarea de modă nu a ezitat să vorbească nici de această dată despre vestimentația uneia dintre vedete, și anume Adelina Pestrițu.

Creatoarea de modă nu iartă nimic când vine vorba de vestimentație. Iulia Albu a criticat, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde are și o rubrică în acest sens, apariția Adelieni pestrițu. Desigenrul a atins un subiect sensibil și a vorbit despre piesele vestimentare din blană de animale.

Iulia Albu nu este fana acestor piese, ba chiar în repetate rânduri s-a declarat a fi împotriva acestei practici și le critică pe vedetele care au o astfel de piesă în garderobă, ori de câte ori are ocazia.

Iulia Albu este de părer că, persoanele care au un număr mare de urmăritori, nu ar trebui să promoveze purtarea obiectelor vestimentare din blană de animal.

„Poartă blană naturală într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și bun simț. Persoanele care fac asta, în momentul acesta, în România, nu merită din punctul meu de vedere denumirea de influenceri. Odată ce ai un anumit număr de fallowers, nu înseamnă că îți este permis orice”, a spus Iulia Albu la adresa Adelinei Pestrițu.

 

Cum a reacționat Adelina Pestrițu

 

Influencerul Adelina Pestrițu nu a văzut comentariile făcute de Iulia Albu, însă, internauții au fost eci care i-au atras atenția. Unul dintre fani a atenționat-o.

„Tocmai te-a acuzat Iulia Albu la PRO TV că porți blănuri naturale. Cică urât din partea ta!!!”, i-a spus fanul, Adelinei Pestrițu.

Adelina nu a ezitat și a contraatact. Bruneta i-a dat o replică tranșantă Iuliei Albu.

„Și-a dat găina jos din cap când a zis asta?”, a fost răspunsul dat de Adelina Pestrițu.