Redactia.ro
Home » TV » Ce avere are Adelina Pestriţu? Câţi bani face doar din Instagram

Ce avere are Adelina Pestriţu? Câţi bani face doar din Instagram

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu este foarte prezentă pe rețelele de socializare, iar acest lucru se poate vedea prin frecvența postărilor sale. De altfel, după ce a plecat din lumea televiziunii, vedeta s-a concentrat pe social media pentru a genera venituri și se pare că s-a descurcat destul de bine. Iată câți bani câștigă Adelina Pestrițu de pe rețelele de socializare!

Cât câștigă Adelina Pestrițu lunar. Este o sumă imensă

Adelina Pestrițu are o platformă online foarte mare, cu o mulțime de fani. Numai pe Instagram ea este urmărită de 1,6 milioane de oameni. Aceasta câștigă venituri frumușele din această platformă. Adelina Pestrițu câștigă aproximativ 15.000 de euro pe lună, din toate contractele sale de publicitate, dar și din reclamele pe care le face pe contul său de socializare.

De altfel, chiar ea mărturisește că din social media poți să ai un trai mai mult decât decent.

”Da. Se poate trăi mai mult decât bine. Este principala mea sursă de venit. Din social media îţi poţi cumpăra case, maşini, poţi face investiţii şi îi poţi ajuta şi pe cei din jurul tău. Trebuie doar să ştii cum să gestionezi această putere”, a spus Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu:„90% din timp îl petrec cu telefonul în mână”

Totuși, Adelina Pestrițu declară că în spatele acestora cifre și a sumelor amețitoare, este o muncă asiduă care nu se oprește, de fapt, niciodată. Iată ce a avut de declarat vedeta:

”Ştiu că încă mai sunt oameni care spun despre influenceri că taie frunză la câini’. Nu este nici pe departe aşa şi va povestesc în câteva cuvinte. Mă trezesc dimineaţa şi adorm noaptea târziu. 90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mâna, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favorită, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfăşurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori”, a spus Adelina Pestrițu pentru revista Viva.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: