Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Adelina Pestrițu nemachiată. Fanii au rămas surprinși

Cum arată Adelina Pestrițu nemachiată. Fanii au rămas surprinși

GALERIE FOTO (3)

Cum arată Adelina Pestrițu nemachiată? Adelina Pestrițu este una dintre cele mai frumoase influncerițe de la noi. Deși apare în majoritatea fotografiilor machiată, de multe ori strident, ea nu se sfiește să se pozeze și fără pic de fond de ten sau fard. De curând, și-a surprins fanii de pe Instagram cu câteva poze din vacanța din Maldive, la care a scris: ”no filter.”

Cum arată Adelina Pestrițu nemachiată?

Cum arată Adelina Pestrițu nemachiată? Adelina Pestrițu este una dintre vedetele din mediul online adeptă a machiajului natural sau mai strident. Cu toate acestea, ea are curajul de a se expune și nemachiată, cum s-a întâmplat de curând. Din vacanța de vis, din Maldive, Adelina Pestrițu s-a fotografiat fără pic de fond de ten sau fard. Iar ca să-și asigure fanii că pozele sunt reale, a scris: ”no filter.”

Foto: Instagram

Adelina Pestrițu: ”Recomand cu incredere mastile cu miere si caviar”

Adelina Pestrițu apelează la măști pe bază de miere și caviar pentru a-și menține un ten sănătos. Vedeta a dezvăluit într-un interviu că și le aplică în fiecare seară pentru a avea ”un ten curat și luminos”. Un alt ingredient natural la care apelează este uleiul de măsline.

Totodată, influencerița folosește și creme de protecție solară atunci când se expune la soare și are grijă să se demachieze de fiecare dată. Adelina Pestrițu a mărturisit și că își cumpără creme de îngrijire a feței de la farmacie, naturiste, și nu foarte scumpe, deoarece, potrivit spuselor sale ”dacă este un produs scump asta nu înseamnă ca si efectul va fi pe măsură.”

„Folosesc si recomand cu incredere mastile cu miere si caviar. Le aplic in fiecare seara, pentru ca masca de fata pe baza de caviar inchide porii, asigura un ten curat si luminos. Mastile de fata cu miere precum si uleiul de masline ajuta tenul, lansandu-l moale si luminos. Folosesc ulei de masline pentru intretinerea corporala mai mult decat il folosesc pentru a gati. Nu poate fi considerat un secret cosmetic faptul ca imi aplic masti de fata bogate in elemente naturale nutritive.

Insa ma expun la soare doar la orele in care acest lucru nu este periculos pentru sanatate si nu uit niciodata sa aplic pe piele o crema cu indice de protectie foarte mare. Respect cateva etape pe care le parcurg in ceea ce priveste estetica tenului: ma demachiez ori de cate ori este necesar, imi aplic creme hranitoare, nu uit niciodata sa ma demachiez. Pot spune ca sunt o norocoasa, am un ten fara probleme, care imi permite sa folosesc o gama variata de produse cosmetice (folosesc cremele naturiste, de la farmacii de profil, nu foarte scumpe). Daca este un produs scump asta nu inseamna ca si efectul va fi pe masura”, a spus Adelina Pestrițu pentru feminis.ro.

Adelina Pestrițu are 33 de ani și este căsătorită cu Șteblea Virgil. Cu acesta are o fetiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: